29 / 04 / 2024

vadi vilları bodrum

vadi vilları bodrum

Yalıkavak’ta bulunan Wadi Villaları’nı tamamlayarak satışa sunuyor. Projenin satış-pazarlamasını ise gayrimenkul alanında deneyimli kadrosu ile Bodrum’un, emlak alanında güvenilir markalarından biri olan Arthur&Miller BODRUM yürütüyor.

İzmir Sedeftepe Vadi Evleri oturuma hazır!

Sedeftepe Vadi Evleri'nde "Bornova'da Al, Bodrum'da Kal" kampanyasıyla ev alanlar, Bodrum İsis Otel'de 3 gece 4 gün ücretsiz konaklayabiliyor.

İzmir Sedeftepe Vadi Evleri'nde 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama!

İzmir Bornova'da yeni yapılan Sedeftepe Vadi Evleri, ev alacaklara cazip bir kampanya sunuyor. Proje kampanyasına özel ev alanlara, Bodrum Isis Otel'de ailesiyle 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama imkanı sağlıyor.

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Bodrum Vadi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Vadi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi, Emrah Güney Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da Beyoğlu, Galata, Müeyyetzade Mahallesi'nde kuruldu.

Selen Vadi Konakları teslimler 2015 yıl sonunda!

Ekba Holding tarafından Muğla- Bodrum'da hayata geçirilen Selen Vadi Konakları projesinde 35 seçkin birim bulunuyor. Bodrum manzarasını ayağınızın altına seren Selen Vadi Konakları projesinde esnek ödeme seçenekleri sunuluyor...

Bodrum Azure Vilları'nda 2+1 135 bin 800 Euro !

12 ay sıfır faizle vadelendirme imkanı bulunan Azure Vilları'nda 135 bin 800 euro ile 156 bin euro arasında değişen fiyatlarla satışlar devam ediyor...

Bodrum Sunset Vilları'nda 2+1 daireler 250 bin TL!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Sunset Villaları'nda 2+1 konutlar 250 bin liradan satılıyor...

Bodrum Gizli Vadi Evleri'nde 99 bin TL'ye!

Propa İnşaat, Kartal'ın merkezindeki Aura Deluxe Residence,Sarıyer'deki butik projesi Sarıyer Park ve Bodrum Gümüşlük'teki Gizli Vadi Evleri'nde 60 ay boyunca faizi sıfıra indirdi

Bodrum Regnum Escana'da teslimler başladı!

Bargylia Evleri'ni hayata geçiren Regnum'un Bodrum'daki Escana vilları satışa çıktı

Mövenpick Hotel Bodrum'da işletmecilikten çekildi!

Mövenpick Bodrum'a pahalı geldi otel devi rotayı Antalya'ya çevirdi

Yeşil Vadi Konakları'nda 600 bin TL'ye! Hemen teslim!

Ümraniye'de hayata geçirilen Yeşil Vadi Konakları'nda fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor

Franco Vadi Evleri'nde 122 bin TL'ye! Sıfır faizle!

6 blokta 128 konuttan oluşan Franco Vadi Evleri, 122 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve sıfır faizle satılıyor

KİPTAŞ Yeşil Vadi Konakları'nda 674 bin 473 TL'ye!

Yeşil Vadi Konakları'nda 222 metrekarelik konutlar 674 bin 473 TL'ye satılıyor

vadi vilları bodrum Haberi

vadi vilları bodrum

1995 yılında İstanbul’da kurulan, gayrimenkul geliştirme ve inşaat-taahhüt alanında faaliyet gösteren Del-ta Yapı, Bodrum’un her daim gözdesi olan Yalıkavak’ta bulunan Wadi Villaları’nı tamamlayarak satışa sunuyor. Projenin satış-pazarlamasını ise gayrimenkul alanında deneyimli kadrosu ile Bodrum’un, emlak alanında güvenilir markalarından biri olan Arthur&Miller BODRUM yürütüyor.


Eşsiz konumu ile Bodrum’da, özlenen yemyeşil bir hayat inşa ediliyor.


Tepelerinde ve sahilinde yer alan yel değirmenleri, güzel koyları ve eşsiz gün batımları ile meşhur olan Yalıkavak’ta, önünde uzanan yemyeşil vadi manzaralı “Wadi Villaları”, yaz-kış şehrin gürültüsünden kaçabileceğiniz, doğal ve ayrıcalıklı bir yaşamı ev sahiplerine sunuyor. 


İki farklı tipte, dokuz adet puzzle işlemeli özel taş işçiliği ile inşa edilen villadan oluşan butik projenin 6000 metrekare arsa alanı bulunuyor. 4500 metrekare yeşil alanı olan projede, keyifli bir atmosfer için özel...