10 / 05 / 2024

vadikent ankara ne zaman teslim

vadikent ankara ne zaman teslim

9 blok şeklinde yükselen Vadikent Ankara projesinde daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Vadikent Ankara satış ofisi telefon numarası 0 312 236 44 66 olarak belirlendi.

Ankara Keçiören Vadikent fiyatları! 24 ay sonra teslim!

Ankara Keçiören Vadikent fiyatları için projenin satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan Ankara Vadikent Evleri 1.600 konuttan oluşuyor...

Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara'da kaç daire var? Merkez Ankara fiyatları ne kadar? Merkez Ankara ne zaman teslim edilecek? İşte Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim?

Next Level Çayyolu projesi Ankara Çayyolu'nda hayata geçiriliyor. Peki Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim edilecek?

Ankara'da yılın ilk yarısında 73 bin 119 konut satıldı!

2017 yılının ilk yarısında 654 bini aşkın konut satılırken büyükşehirler arasında Ankara öne çıktı. Yüzde 8.5 yükseliş yakalayan Ankara'da 73 bin 119 konut satıldı.

Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi imzası taşıyan Meva Şehir Evleri toplam 1.800 daireden oluşuyor. projesi Peki Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Toplam 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen İnci Yaka Ankara projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat imzası taşıyor. Peki İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

İstanbullu konut alıcısı yeni konutu terci etti!

Ocak-ekim döneminde İstanbullu konut alıcısı tercihini yeni konutlardan yana kullandı. Aynı dönemde ikinci el konutta Ankara öne çıktı.

Kuzu Effect Ankara ne zaman teslim?

Toplam inşaat alanı 186 bin 393 metrekare olarak belirlenen proje 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşuyor. Peki Kuzu Effect Ankara ne zaman teslim?

Ozan City Ankara ne zaman teslim?

12 ve 13 katlı 4 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Bağlıca'da hayata geçiriliyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor. Peki Ozan City Ankara ne zaman teslim?

Ankara Uptown İncek projesi manzarası ile öne çıkıyor!

ANKARA'NIN gol ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek, özellikle ayrıcalıklı manzarası ile Başkent'in öne çıkan projeleri arasında ilk sırada yer alıyor.

TOKİ Ankara Kazan başvuruları ne zaman?

TOKİ Ankara Kazan'da 356 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Proje 74,76 metrekare olarak dizayn edilen konutlardan oluşuyor. Peki TOKİ Ankara Kazan başvuruları ne zaman?

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projede 13 bin 63 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvuruları ne zaman?

Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali "İçindeki festivali keşfet" sloganıyla başlıyor. Ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek, peki Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

4. Ankara Alışveriş Festivali'nde ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek. Peki Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

vadikent ankara ne zaman teslim Haberi

vadikent ankara ne zaman teslim

Toplam 167 bin 110 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Vadikent Ankara projesinde dairelerin büyüklükleri 135 metrekareden başlayıp 165 metrekareye kadar yükseliyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında  güvenlik, yüzme havuzu, otopark, fitness center, spor alanları bulunan proje toplam 167 bin 110 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa edilen projede daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleriyle tasarlandı. Projede ödeme planına göre yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.


Vadikent Ankara projesinde daireler 264 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kom Yapı  imzası taşıyan projede dairelerin teslimleri Aralık 2015 tarihinde yapılması planlanıyor.


Vadikent Ankara satış ofisi!

Telefon: 0 312 236 44 66

Web adresi: www.komyapi.com.tr

Tülay...