15 / 05 / 2024

vadikorunun ofisleri satışa çıktı mı

vadikorunun ofisleri satışa çıktı mı

Avrupa Yakası’nın yeni yatırım merkezi Ayazağa’nın en büyük yatırımcılarından olan Invest İnşaat ‘En İyi Ofis Mimarisi’ ödülünün sahibi projesi Vadikoru’nun ofis bloklarını satışa çıkardı.

Merkez Ankara ofisleri 3 Kasım'da satışa çıkacak!

Emlak Konut güvencesiyle Pasifik vizyonunu buluşturan Ankara’nın en büyük karma yaşam projesi Merkez Ankara’daki ofisler lansman avantajlarıyla satışa çıkıyor.

Mesa Koz'da ofisler satışa çıktı!

Mesa Koz'un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, Mesa Koz'da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunduklarını belirtti...

Vadikoru'nun A Plus ofisleri satışa çıktı!

Avrupa Yakası’nın yeni yatırım merkezi Ayazağa’nın en büyük yatırımcılarından olan Invest İnşaat ‘En İyi Ofis Mimarisi’ ödülünün sahibi projesi Vadikoru’nun ofis bloklarını satışa çıkardı.

İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Tower Levent 23 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Moment Beştepe ne zaman satışa çıkacak?

Moment Beştepe Ofisleri Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Beştepe'de inşa edilecek. Proje 87 bin metrekare inşaat alanından oluşacak. Peki Moment Beştepe ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Finans Merkezi'nin ofisleri satışa çıkıyor!

İstanbul’u dünyanın en önemli finans merkezlerinden birisi haline getirecek olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ofisleri çok yakında satışa çıkıyor.

Parima Merter Ofisleri satış ofisi iletişim!

16 katlı tek blok halinde inşa edilen proje 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Parima Merter Ofisleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası (0212) 482 20 20 olarak belirlendi.

Parima Merter Ofisleri satılık!

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Parima Merter Ofisleri satılık ofislerin teslimleri 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Merter Parima Ofisleri satılık!

Merter Parima Ofisleri satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta olan proje Fer Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Axis İstanbul Ofisleri satılık!

Ofis alanları 74 metrekareden başladığı projede lokasyon bilgisi kapsamında Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Axis İstanbul Ofisleri satılık ofisler 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek.

Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Tatar Yapı Ataşehir projesinin home ofice binası 10 katlı olarak, mini plaza binası ise 3 katlı olarak tasarlandı. Proje toplam 7 bloktan oluşuyor. Peki Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

1988 yılında Nova Baran Plaza ofis katları satışa sunulmuş!

1988 yılında Şişli'de inşa edilecek, modern plazaların Türkiye'deki ilk örneği Nova Baran Plaza'nın büro ofisleri satışa sunulmuş. 21 katlı, 16 bin metrekare kapalı alanı olacak Plaza'daki ofis katları 530 metrekare büyüklüğünde olacakmış.

Sarphan Finans Park'ta VIP ofisler satışa çıktı!

Sarp İnşaat öz Akar Elektrik A.O. tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinin VIP 300 ofisleri satışa çıkarıldı. Sahip olduğu helikopter pisti ile dikkat çeken ofisler, Sabiha Gökçen Havaalanı'na oldukça yakın.

vadikorunun ofisleri satışa çıktı mı Haberi

vadikorunun ofisleri satışa çıktı mı

Invest İnşaat, İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak konumlanan Ayazağa bölgesinde inşa ettiği Vadikoru projesinin A Plus ofislerini satışa çıkardı. Belgrad Ormanlarına komşu konumu, şehir merkezine yakınlığı ve sunduğu konfor ile bir adım öne çıkan Vadikoru ofis blokları, zarif ve modern mimarisiyle Ayazağa bölgesinde prestijli iş ve yaşam projesi olarak yükseliyor. 

Üç blok konutta 242 daire, 2 blok ofiste 84 adet bağımsız ofis ve 12 ticari ünitenin yer aldığı projenin inşasına hızla devam ediliyor. 

ESNEK ÖDEME SEÇENEKLERİ SUNUYOR

Gayrimenkul yatırımcılarının en gözde noktaları arasında olan ve Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde ‘En İyi Ofis Mimarisi’ dalında ödüle layık görülen Vadikoru ofis bloklarında, ofisler 133 metrekare ile 1.200 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Invest İnşaat tarafından esnek ödeme planı sunulan Vadikoru ofis projesinde; yüzde...