29 / 04 / 2024

Vadişehir bahçeşehir fiyat listesi

Vadişehir bahçeşehir fiyat listesi

Vadişehir Bahçeşehir teslim tarihi olarak 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörüldü. Toplam 650 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 127 ile 216 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Vadişehir satış ofisi iletişim!

Vadişehir satış ofisi iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin büyüklükleri 127 metrekareden başlayan proje 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinden meydana geliyor.

Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlanan Limonlu Bahçe Konakları, 15 blok halinde yükseliyor ve toplam 509 daire yer alıyor. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022! 

Limonlu Bahçe Konakları fiyat!

Limonlu Bahçe Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi!

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi metrekare birimde 5 bin 200 TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe Evleri projesinde dev eğlence alanı Tema World'e de yer veriliyor...

Ramsa Saklıbahçe Bornova fiyat listesi!

Ramsa imzasıyla hayata geçirilen  Saklı Bahçe Bornova projesi 76 daireden meydana geliyor. Bornova Saklıbahçe projesinde banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor.

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir iletişim!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir iletişim numarası 0212 428 88 00 olarak belirlendi. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor.

Vadişehir fiyat listesi!

Vadişehir fiyat listesine göre metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL 'den başlangıç gösteriyor. Toplam 650 konuttan oluşan projede dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.

Bahçeşehir Vadişehir fiyat listesi!

Bahçeşehir Vadişehir fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazında lansmana özel 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Başakşehir Vadişehir fiyat listesi!

Başakşehir Vadişehir fiyat listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 650 adet daireden oluşan projede dairelerin tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sky Bahçeşehir Evleri fiyat!

Toplam 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Sky Bahçeşehir Konutları'nda satış süreci başladı. Proje Sinan Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. İşte Sky Bahçeşehir Evleri fiyat listesi...

Sky Bahçeşehir'de en iyi fiyat avantajı için son 5 gün!

13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan Sky Bahçeşehir projesinde en iyi fiyat avantajları devam ediyor. Projede toplam 194 konuttan 40 tanesi en iyi fiyatlarla satışa sunuluyor.

Park Mavera Bahçeşehir fiyat!

Dairelerin büyüklükleri 136 ile 208 metrekare arasında değişiklik gösteren Park Mavera Rezidans projesi 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatiflerinden meydana geliyor. İşte Park Mavera Bahçeşehir fiyat listesi...

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir fiyat!

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Asmalı Bahçeler projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Vadişehir bahçeşehir fiyat listesi Haberi

Vadişehir bahçeşehir fiyat listesi

Vadişehir Bahçeşehir projesinde koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna gibi sosyal seçenekler bulunuyor. 


Vadişehir Bahçeşehir projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi. Projedeki dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesi Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Proje şehir parkı, okullar ve kamu alanları, şehir hastanesi,metroya yakın mesafede bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesi 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yükseliyor. Toplam 550 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede toplam 650 adet daire ve 60 ticari ünite bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir teslim tarihine göre 2017 yılının ilk çeyreğinden itibaren yaşam...