30 / 04 / 2024

Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman

Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman

Vadişehir Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzasıyla yükselen proje 17 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman?

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Tema İstanbul Bahçe fiyat!

Tema İstanbul Bahçe projesinin lansmanı bugün gerçekleşti. Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı lansmana özel olarak 5 bin 200 TL'den başlıyor...

Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 200 TL!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel sektör karma projesi Tema İstanbul’un ikinci etabı olan Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı.

Bahçeşehir Hayat lansmanı 7 Ekim'de!

Atmaca Grup imzaısyla hayata geçirilen Bahçeşehir Hayat lansmanı 7 Ekim'de gerçekleşecek.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir'in lansmanı ertelendi!

Dekar Gayrimenkul tarafından hayata geçilecek Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesinin lansman toplantısı ertelendi. 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü gerçekleşmesi planlanan toplantı ileri bir tarihe ertelendi.

Asmalı Bahçe Şehir projesinin lansmanı 10 Mayıs'ta

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz imzası taşıyan Asmalı Bahçe Şehir tanılıyor. Bahçeşehir'de inşa edilecek projenin lansman toplantısı 10 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da!

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, çeyrek asırdır Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçireceği projesini detaylarıyla anlatmak ve aynı zamanda reklam filmini paylaşmak için bir basın toplantısı düzenliyor.

Akzirve, Bahçeşehir projesinde ön talep topluyor!

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, İstanbul Bahçeşehir’deki projesinin lansmanına hazırlanıyor. Proje kapsamında, Bahçeşehir’de yalnızca ev sahiplerinin değil, herkesin faydalanabileceği bir caddenin oluşturulması da planlanıyor.

Hoşdere Akzirve Bahçeşehir fiyatları 2016!

Toplam 2 bin 600 bağımsız birimden oluşan Akzirve Bahçeşehir projesinde lansman öncesi satışlara özel yüzde 10 indirim yapılıyor. Hoşdere Akzirve Bahçeşehir fiyatları 2016....

Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da!

Akzirve Gayrimekul tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilecek 2 bin 600 bağımsız birim olan Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da gerçekleşecek.

Referans Bahçeşehir lansmanı 18 Nisan'da!

Kiler GYO’nun Bahçeşehir’de, KİPTAŞ A.Ş. arsası üzerinde hayata geçireceği Referans Bahçeşehir projesi 18 Nisan Pazartesi günü lanse ediliyor.

Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman Haberi

Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman

Vadişehir Bahçeşehir projesinde yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna ve dinlenme alanları gibi sosyal imkanları bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. 17 blok şeklinde yükselen projede toplam 50 cadde mağazası bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alıyor. Ön talep sürecinin devam ettiği projede toplam 650 adet daire bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman?

Vadişehir Bahçeşehir lansmanı yarın gerçekleşecek. Metro durağının yanında yer alan projenin yüzde 75'i yeşil alan için ayrıldı. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi seçeneklerle tasarlandı.


Vadişehir Bahçeşehir iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay...