29 / 04 / 2024

Vadişehir Bahçeşehir ne zaman teslim

Vadişehir Bahçeşehir ne zaman teslim

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı; dairelerin metrekare birim fiyatları lansmana özel olarak 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.

Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları!

Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları metrekare bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Bademli Bahçe Evleri'nde son iki konut!

Fe Metal A.Ş tarafından Çeşme’nin köy dokusunun korunduğu Reisdere’de inşa edilen Bademli Bahçe Evleri'nde son iki fırsat niteliğindeki villaların satışı devam ediyor. Peki Bademli Bahçe Evleri ne kadar? İşte Bademli Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

İmar planı yaparken bahçe mesafesi ne kadar olmalı? Arsaya ev yaparken çekme mesafesi ne kadar?

İmar planı yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de bahçe mesafesi olarak karşımıza çıkıyor. Kapsamlı bir konu olan çekme mesafesi, konut arsalarında ön bahçe ve arka bahçe gibi alanları içeriyor. Peki imar planı yaparken çekme ve bahçe mesafesi ne kadar olmalı?

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Kiptaş ve HYK Yapı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4+1 olarak tasarlanıyor. Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Soyak Kuzey Bahçeşehir ne zaman teslim?

Soyak Kuzey Bahçeşehir'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Hadımköy tarafında kalan proje 40 blok halinde yükseliyor. Peki Soyak Kuzey Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Vadi Tepe daire fiyatları!

Bahçeşehir Vadi Tepe daire fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kaspamında 120 aya varan vade imkanı sağlanan proje 108 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir iletişim!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir iletişim numarası 0212 428 88 00 olarak belirlendi. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor.

Eval Park Bahçeşehir ne zaman teslim?

Eval İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Projede toplam 870 adet daire bulunuyor. Peki Eval Park Bahçeşehir ne zaman teslim?

Eval Park Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Toplam 43 bin metrekare arsa alanına sahip Eval Park projesinde daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peki Eval Park Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Mamak Saklı Bahçe Parkı ne zaman açılacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi yapılan Mamak Saklı Bahçe Parkı’nda, 7 seyir terası ile farklı bir tepeden, farklı bir açı ile Ankara izlenecek.

Bahçeşehir Vadişehir satış ofisi telefon!

Bahçeşehir Vadişehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Toplam 650 adet daireden oluşan projede dairelerin teslimleri 2017'nin ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlandı.

Vadişehir Bahçeşehir Konutları satılık!

Vadişehir Bahçeşehir Konutları satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Daire alanlarının 127 ile 216 metrekare arasında değiştiği projede toplam 650 adet daire bulunuyor.

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım!

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda yükseliyor.

Vadişehir Bahçeşehir ne zaman teslim Haberi

Vadişehir Bahçeşehir ne zaman teslim

Vadişehir Bahçeşehir projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 650 adet daireden oluşan proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesinde daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen alanlara sahip. İnşaat çalışmalarının başladığı projede 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında bulunuyor.  


Vadişehir Bahçeşehir projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna, koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu gibi sosyal seçenekler bulunuyor. Proje 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesinde metro, şehir parkı, şehir hastanesi, okullar ve kamu alanlarına yakın bir bölgede bulunuyor. Toplam 60 adet ticari ünitenin bulunduğu projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor. 


Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı....