30 / 04 / 2024

Vadişehir Bahçeşehir ön talepleri

Vadişehir Bahçeşehir ön talepleri

Vadişehir Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzasıyla yükselen proje 17 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman?

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Remzi Karaağaç tarafından kuruldu!

Alya Bahçe ön talep topluyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul, Bahçeşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Alya Bahçe projesinde ön talep başladı. Proje 31 Mayıs 2022 tarihinde görücüye çıkacak...

Alya Bahçe basın toplantısı 31 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul yeni projesi Alya Bahçe'yi 31 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği toplantıda görücüye çıkaracak.

Konut sitelerindeki bahçe alanı otoparka çevrilebilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında bahçe alanının otoparka çevrilmesini kaleme aldı. Peki bahçe alanı otoparka çevrilebilir mi?

Limonlu Bahçe Konakları'nda büyük ön talep fırsatı!

Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ olarak nitelendirilen ve Akyapı tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede toplam 509 daireye ve 148 adet ticari alana yer veriliyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları ön talep topluyor! Yeni proje!

AKYAPI, yeni projesi Limonlu Bahçe Konakları için düğmeye bastı. Projede ön talep süreci başladı.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık'ta!

AKYAPI tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık Perşembe günü saat 14:00'te Limonlu Bahçe Konakları Satış Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Dekar Kıyıbahçe basın toplantısı 12 Haziran'da!

Dekar Yapı, Yapı Kredi iş birliği ile Çekmeköy - Ömerli’de, Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan finans modeli ile hayata geçireceği yeni projesi Dekar Kıyıbahçe’yi 12 Haziran'da tanıtıyor...

Dekar Kıyıbahçe basın lansmanı 2 Mayıs'ta!

Bahçeli ev konusunda öncü isimlerden biri olan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., Ömerli’de hayata geçireceği yeni projesi Dekar Kıyıbahçe’yi tanıtıyor.

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cafer İnan tarafından kuruldu. 

Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları!

Tema İstanbul projesinin ikinci etabı Bahçe bugün yapılan lansmanla satışa çıktı. Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları ne kadar?

Vadişehir Bahçeşehir ön talepleri Haberi

Vadişehir Bahçeşehir ön talepleri

Vadişehir Bahçeşehir projesinde yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna ve dinlenme alanları gibi sosyal imkanları bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. 17 blok şeklinde yükselen projede toplam 50 cadde mağazası bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alıyor. Ön talep sürecinin devam ettiği projede toplam 650 adet daire bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman?

Vadişehir Bahçeşehir lansmanı yarın gerçekleşecek. Metro durağının yanında yer alan projenin yüzde 75'i yeşil alan için ayrıldı. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi seçeneklerle tasarlandı.


Vadişehir Bahçeşehir iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay...