05 / 05 / 2024

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda yükseliyor.

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Bahçeşehir Sheraton Rezidans teslimleri!

Sheraton Rezidans projesi İstanbul Bahçeşehir'de Güray İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...

Bahçeşehir Nissa O2 Rezidans ev fiyatları!

Bahçeşehir Nissa O2 Rezidans ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Nissa O2 Residence projesi 100 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edildi...

Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları!

Bahçeşehir 1. Kısım' da inşa edilecek olan proje toplam 630 daire ve 380 dükkandan oluşacak. Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları bu yıl sonunda başlaması planlanıyor.

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim!

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim için 0212 663 25 75 telefon numarasını arayabilirsiniz. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede satışların bu yıl sonu itibariyle başlaması planlanıyor.

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Referans Bahçeşehir Rezidans!

Referans Bahçeşehir Rezidans projesinde 531 konut ve 36 dükkan yer alıyor. KİPTAŞ ve Kiler GYO işbirliğiyle yükselen Referans Bahçeşehir, Ocak ayında satışa çıkacak...

Konforia Soyak Bahçeşehir Rezidans satış ofisi!

Konforia Soyak Bahçeşehir Rezidans satış ofisi irtibat numarası 444 0 795 olarak belirlendi. 5 bin konutluk projede daire teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satış fiyatları!

Konuma göre Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunan projede teslimler Eylül 2017 yılında yapılması planlanıyor. Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satış fiyatları 184 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Başakşehir Vadişehir Rezidans teslimler!

Başakşehir Vadişehir Rezidans projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Başakşehir Vadişehir Rezidans projesinde 615 daire, 60 ticari ünite yer alıyor...

Başakşehir Vadişehir Rezidans satış fiyatları!

Başakşehir Vadişehir Rezidans satış fiyatları 496 bin liradan başlıyor. Nisan 2017'de teslim edilecek olan Vadişehir Rezidans projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Vadişehir Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vade farksız ödeme yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Vadişehir Rezidans ödeme planı!

Başakşehir Vadişehir Rezidans ödeme planı kapsamında firma bünyesinde sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Başakşehir Vadişehir Rezidans'ta 615 daire, 60 dükkan yer alıyor...

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım Haberi

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans projesi toplam 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçirilen proje toplam 650 adet daireden oluşuyor.


Vadişehir Bahçeşehir Rezidans projesi çocuk oyun alanları ve sauna, koşu ve yürüyüş yolları,hobi odası,hobi odası, Türk hamamı, kreş, yüzme havuzu, fitness salonu gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Vadişehir Bahçeşehir Rezidans projesinin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor. Toplam 60 ticari üniteden oluşan projee daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek.


Vadişehir Bahçeşehir Rezidans projesinin dairelerin metrekare birim bazında fiyatı 2 bin 850 TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.


Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent...