29 / 04 / 2024

Vadişehir Bahçeşehir satılık

Vadişehir Bahçeşehir satılık

Satış süreci devam eden Vadişehir Başakşehir ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Vadişehir Bahçeşehir teslim tarihi!

Vadişehir Bahçeşehir teslim tarihi olarak 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörüldü. Toplam 650 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 127 ile 216 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı!

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı; dairelerin metrekare birim fiyatları lansmana özel olarak 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim?

Başakşehir Vadişehir 'de 650 adet daire ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. İnşaat çalışmalarına başlanan proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim edilecek?

Vadişehir Başakşehir resimleri!

Vadişehir Başakşehir az katlı 11 blok ve yüksek katlı 6 blok olmak üzere toplam 17 bloktan oluşuyor. Proje İstanbul Başakşehir 1. Etap'ta hayata geçiriliyor. İşte Vadişehir Başakşehir resimleri...

Vadişehir Bahçeşehir iletişim!

Vadişehir Bahçeşehir iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla inşa edilen projede toplam 650 adet daire bulunuyor.

Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman?

Vadişehir Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzasıyla yükselen proje 17 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman?

Vadişehir Bahçeşehir satılık!

Vadişehir Bahçeşehir satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar fark seçenekler sunuluyor. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile yükselen proje 17 blok halinde hayata geçiriliyor.

Tema Bahçe Atakent satılık daire!

Tema Bahçe Atakent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje İstanbul Atakent'te Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Lal Bahçe Kiptaş satılık daire!

Lal Bahçe Kiptaş satılık daire tipleri 4+1 şeklinde tasarlanıyor. Lal Bahçe Evleri İstanbul Başakşehir'de hayata geçirildi...

Strada Bahçeşehir satılık ev fiyatları!

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Strada Bahçeşehir satılık ev fiyatları 297 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017!

Sinan Gayrimenkul tarafından 13 dönümlük alan üzerinde 4 blok olarak inşa edilen Sky Bahçeşehir Evleri, Ağustos ayında teslim ediliyor. İşte, Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017...

Strada Bahçeşehir satılık daire fiyatları!

Strada Bahçeşehir satılık daire fiyatları 264 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Strada Bahçeşehir'de daireler Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Konforia Soyak Yapı Bahçeşehir satılık!

Konforia Soyak Yapı Bahçeşehir satılık evlerin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia Evleri Bahçeşehir projesinde daireler Eylül 2017 tarihinde teslim ediliyor...

Kayacity Başakşehir satılık daire!

Kayacity Başakşehir satılık daire teslimleri hemen yapılıyor. Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede açık yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire teslimleri 2016 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Seyran Şehir satılık daire!

Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Seyran Şehir satılık daire alanları 121 metrekareden başlıyor.

Vadişehir Evleri Başakşehir satılık daire!

Vadişehir Evleri Başakşehir satılık daire fiyatları 496 bin liradan başlıyor. Vadişehir Evleri Başakşehir projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Vadişehir satılık daire!

Toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen proje 48 ayda vade farksız ödemeler sağlanıyor. Vadişehir satılık daire teslimleri Nisan ayı 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir satılık!

40 blok şeklinde yükselen proje Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alıyor. Soyak Konforia Bahçeşehir satılık toplam 5 bin adet daireden oluşuyor. Projede 120 aya varan taksit sağlanıyor.

Vadişehir Bahçeşehir satılık Haberi

Vadişehir Bahçeşehir satılık

Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen Vadişehir Başakşehir Konutları 50 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen daire seçeneklerine yer veriliyor.


Vadişehir Başakşehir ev fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. 380 bin metrekarelik şehir parkına yakın konumda olan proje okullar, metro, şehir parkı ve kamu alanlarına da yakın mesafede inşa ediliyor.


Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyan Vadişehir Evleri 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede 650 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir Konutları 'nın sosyal yaşam alanları hobi odası, fitness salonu, Türk hamamı, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş yolları, kreş ve saunadan oluşuyor. 


Vadişehir Başakşehir ev fiyatları!

Alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında farklılık gösteren Başakşehir...