29 / 04 / 2024

Vadişehir Başakşehir ulaşım

Vadişehir Başakşehir ulaşım

Toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen proje toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşuyor. Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen projede 615 daire bulunuyor. Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Vadişehir fiyatlar!

Vadişehir Başakşehir'de konut teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Satış süreci devam eden proje 550 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor. İşte Vadişehir fiyatlar...

Vadişehir Başakşehir nerede harita!

Vadişehir Başakşehir nerede harita bilgileri kapsamında proje, İstanbul Başakşehir 1. kısım'da yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği projede 48 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Vadişehir Başakşehir ne zaman teslim?

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen proje 650 adet daire yer alıyor. Proje 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir fiyatlar!

Vadişehir Başakşehir fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 650 daireden oluşan proje Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Vadişehir Başakşehir daire fiyatları!

Vadişehir Başakşehir daire fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 650 adet daireden oluşan projedeki dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Vadişehir Başakşehir satış ofisi!

Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon numarası 444 80 66 olarak belirlendi. Proje şehir parkı, okullar ve kamu alanları,şehir hastanesi,metro, şehir parkına yakın yerde yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim?

Başakşehir Vadişehir 'de 650 adet daire ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. İnşaat çalışmalarına başlanan proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları!

Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları metrekare bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Vadişehir Başakşehir fiyat listesi!

Vadişehir Başakşehir fiyat listesi metrekare bazında hesaplanıyor. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Vadişehir Başakşehir satılık!

Vadişehir Başakşehir satılık dairelerin tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. 17 blok şeklinde yükselen proje toplam 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazasından oluşuyor.

Vadişehir Başakşehir lansmanı yarın!

Vadişehir Başakşehir lansmanı yarın yapılacak. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 1. Etap'ta inşa edilen projede 650 tane konut ve 50 tane cadde mağazasına yer veriliyor.

Vadişehir Başakşehir resimleri!

Vadişehir Başakşehir az katlı 11 blok ve yüksek katlı 6 blok olmak üzere toplam 17 bloktan oluşuyor. Proje İstanbul Başakşehir 1. Etap'ta hayata geçiriliyor. İşte Vadişehir Başakşehir resimleri...

Vadişehir Başakşehir iletişim bilgileri!

Vadişehir Başakşehir iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. 50 tane cadde mağazası ve 650 adet daireden oluşan proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla yükseliyor.

Bakanlıktan ulaşım yardımı! 81 ilde başvuranlar bedavaya binecek! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ulaşım desteği başvurularına başladı. İşte ulaşım desteğine dair detaylar!

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sevindiren gelişme!

Referans Başakşehir Vadi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projede yer alan konutların kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Referans Başakşehir Vadi Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İİstanbul İli Başakşehir İlçesi Başak Mahallesi 1284 Ada 2 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Başakşehir Vadi Projesine ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı neleri içeriyor?

Ankara ulaşım Ana Planı 2038 yapım süreci ne zaman başladı? Ankara ulaşım Ana Planı 2038 ile Ankara çevre yolunun  içi ve dışı diye kentin ikiye bölündüğü ve iki Ankara yaratılmaya çalışıldığı anlaşılıyor.

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Türkiye'den akıllı ulaşım sistemlerinde atak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan, yerli ve milli kaynaklardan faydalanan, sürdürülebilir akıllı bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla eylem planı hazırladı. 

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Akıllı ulaşım sistemleri uygulama koridoru!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, yakın dönemde akıllı ulaşım sistemleri uygulama koridoru oluşturacaklarını açıkladı...

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Referans Başakşehir Vadi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul İli Başakşehir İlçesi Başak Mahallesi 1284 Ada 2 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Başakşehir Vadi Projesine ilişkin 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Başakşehir Vadi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Başakşehir Vadi Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

Vadişehir Başakşehir ulaşım Haberi

Vadişehir Başakşehir ulaşım

Vadişehir projesi toplam 615 daire, 60 dükkandan meydana geliyor. Daire satışları devam eden proje toplam 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Vadişehir Başakşehir nerede yükseliyor?

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de 1. kısımda inşa ediliyor.


Vadişehir Evleri seçenekleri

Evlerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde farklılık göstererek dizayn edildi.


Vadişehir ne zaman teslim?

Projedeki daireler Nisan ayı 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Başakşehir Vadişehir sosyal alanları

Projedeki ortak alanları yüzme havuzu, spor alanları, fitness, sauna, kreş gibi seçenekleri bulunuyor.


Vadişehir Başakşehir lokasyon

Konuma göre Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na, Şehir Hastanesi'ne yakın mesafede yer alıyor.


Vadişehir hangi yapımcı firması

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığı imzasıyla yükseliyor.


Vadişehir Rezidans yatırım değeri

Toplam 550 milyon...