15 / 05 / 2024

vadişehir lansman tarihi

vadişehir lansman tarihi

Vadişehir fiyat listesine göre metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL 'den başlangıç gösteriyor. Toplam 650 konuttan oluşan projede dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.

Vadişehir Evleri nerede?

Vadişehir projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Toplam 650 adet konut ve 50 adet cadde mağazasından oluşan proje ön talep toplamaya devam ediyor.

Vadişehir Konutları nerede?

Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile hayata geçirilen Vadişehir Konutları 23 Mart Pazartesi günü satışa çıkacak. Proje 650 adet daire ve 50 cadde mağazasında oluşuyor. Peki Vadişehir Konutları nerede?

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi 2017 yılının ilk yarısı olarak belirlendi. Vadi Şehir Evleri Başakşehir projesinde fiyatlar 545 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Vadişehir Evleri teslim tarihi!

Vadişehir Evleri teslim tarihi Nisan 2017 yılı olarak belirlendi. Başakşehir'de inşa ediliyor olan Vadişehir Evleri projesinde 48 aya kadar vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Vadişehir yatırımcısına yüzde 42 kazandırdı!

Başakşehir'de yer alan Vadişehir'in Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, lansmanın ardından 3 aylık sürede projenin yatırımcısına yüzde 42 kazandırdığını söyledi.

Başakşehir Vadişehir projesi yoğun ilgi görüyor!

Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir'e yoğun ilgi devam ediyor. Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, lansmanın ardından üç ayda yatırımcıya yüzde 42 kazandırdıklarını söyledi.

Vadişehir yatırımcısı yüzde 42 kazandı!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel AKGÜL, lansmanın ardından üç aylık sürede projenin yatırımcısına yüzde 42 kazandırdığını, teslimde ise bu oranın yüzde yüz olacağının öngörüldüğünü kaydetti.

Vadişehir'de yatırım yapan yüzde 42 kazandı!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel AKGÜL, lansmanın ardından üç aylık sürede projenin yatırımcısına yüzde 42 kazandırdığını, teslimde ise bu oranın yüzde yüz olacağının öngörüldüğünü kaydetti.

Vadişehir Evleri'nin yüzde 35'i satıldı!

İstanbul Başakşehir’in en yeni projesi olan Vadişehir’de, iki ay önceki lansman fiyatlarından ev alanların daireleri yüzde 35 prim yaptı. Irmak Grup Başkanı Yüksel Akgül “Teslim sonrası bu oranın yüzde 100 olmasını bekliyoruz” dedi.

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi!

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi olarak 2017'nin ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Toplam 650 daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi.

Vadişehir'de lansman dönemine özel fiyatlar!

Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesi satışa çıktı. 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşacak projede lansman dönemine özel olarak fiyatların metrekaresi 2 bin 850 liradan başlıyor.

Vadişehir Bahçeşehir teslim tarihi!

Vadişehir Bahçeşehir teslim tarihi olarak 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörüldü. Toplam 650 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 127 ile 216 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Marina Ankara lansman tarihi!

Marina Ankara lansman tarihi 2 Nisan Perşembe günü olarak belirlendi. Ön satış dönemi devam eden projede 4, 6 ve 7. blokları satışa çıkıyor. Projedeki daireler 2018 yılı Nisan ayında teslim edilecek.

Vadişehir Başakşehir'de metrekaresi 2 bin 850 TL'ye!

Bugün satışa çıkan Vadişehir Başakşehir projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje kapsamında 2+1, 3+1 ve 4+1 konak tipi daireler yer alıyor.

Vadişehir Başakşehir teslim tarihi!

Vadişehir Başakşehir teslim tarihi 2017 yılının ilk çeyreği olarak planlandı. Daire alanlarının 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değiştiği projede dairelrer 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

vadişehir lansman tarihi Haberi

vadişehir lansman tarihi

Vadişehir projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi. Proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yükseliyor.


Vadişehir projesi Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.


Vadişehir projesi toplam 50 bin metrekarelik alan üzerinde yer alıyor. Yüzde 75'i peyzaja ayrılan projede toplam 60 ticari ünite yer alıyor. 


Vadişehir projesinde sosyal alanlar arasında kreş, hobi odası, koşu ve yürüyüş yolları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness center ve Türk hamamı bulunuyor. 


Vadişehir fiyat listesine göre metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL 'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin 2017'nin ilk çeyreğinde yapılacağı projede ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme...