21 / 09 / 2024

vadişehir projesi nerede

vadişehir projesi nerede

Toplam 615 daire, 60 dükkandan meydana gelen proje toplam 550 milyon TL yatırım değeriyle yükseliyor. Vadişehir Başakşehir Rezidans fiyatları 496 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Vadişehir projesi Başakşehir'e damga vuracak!

Irmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül bir marka değeri olarak Başakşehir'e damga vuracak olan, Vadişehir'in 10 yıllık Projeksiyonlarda yer alan bölgeye mührünü vuracağı konut sayılarına ulaşacağını kaydetti.

Vadişehir projesinde fiyatlar yüzde 42 arttı!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir'de fiyatlar 3 ayda yüzde 42 arttı.

Vadişehir projesinde büyük daireler rağbet gördü!

İstanbul'un çekim merkezlerinden Başakşehir'de 650 konutluk yeni bir proje daha yükseliyor.Vadişehir projesinde konutlar 2017 yılında teslim edilecek.

Vadişehir Başakşehir Evleri iletişim!

Ön talep toplamaya devam eden Vadişehir Başakşehir Evleri iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Vadişehir projesinde talep toplama süreci başladı!

Başakşehir 'de konumlanan 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinde talep toplama süreci başladı. Projede, 31 Mart'a kadar talep toplanacak

Bahçeşehir Vadişehir görselleri!

Vadişehir Bahçeşehir Konutları 17 blok halinde inşa ediliyor. Başakşehir 1. etapta hayata geçirilen projenin 185 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. İşte Bahçeşehir Vadişehir görselleri...

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje! 

Vadi Şehir Yalova projesi Yalova Çiftlikköy'de yükseliyor. Projenin A etabında oturum başlarken, B etabı için de çalışmalara başlandı. İşte Vadi Şehir Yalova projesi ile ilgili ayrıntılar...

Botanika Bahçeşehir nerede? Botanika Bahçeşehir fiyat listesi!

‘Botanika Bahçeşehir Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Botanika Bahçeşehir Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Dap Ataşehir projesi nerede? Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022!

Dap Ataşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Dap Ataşehir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

DünyaŞehir Kartal nerede?

DünyaŞehir Kartal nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte DünyaŞehir Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ataşehir Modern nerede? Konum bilgisi!

Ataşehir Modern nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Ataşehir Modern konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Bahçeşehir Platinum nerede?

Bahçeşehir Platinum projesi 142 adet daire, 8 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Bahçeşehir Platinum nerede yer alıyor?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Vadişehir'e Borpanel imzası!

Vadişehir projesinde Borpanel mobilya ve ahşap ürünleri kullanılıyor. 650 konutluk Vadişehir Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Vadişehir’in cadde dükkanları 23 Eylül'de satışta!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor.Vadişehir Cadde dükkanlarında peşin indirimi yüzde 22 olarak uygulanarak yatırımcısına kazanç vadediyor.

Vadi Koru projesi nerede?

İnvest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Koru projesinde 246 adet konut ve 92 adet ofis bulunuyor. Vadi Koru projesi nerede?

vadişehir projesi nerede Haberi

vadişehir projesi nerede

Daire satışları devam eden projede toplam 615 daire, 60 dükkan yer alıyor. Vadişehir projesi toplam 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Vadişehir Projesi yatırım bedeli ne kadar?

Toplam 550 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçiriliyor.


Başakşehir Vadişehir lokasyon

Konuma göre proje Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na, Şehir Hastanesi'ne yakın yerde yükseliyor.


Vadişehir Rezidans ortak alanları

Sosyal etkinliklerine göre yüzme havuzu, spor alanları, fitness, sauna, kreş gibi alanlar yer alıyor.


Vadişehir Rezidans yapımcı şirketi

Rezidans Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortak yapımı olarak yükseliyor.


Başakşehir Vadişehir daire tipleri

Projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Vadişehir Projesi nerede?

Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'in 1. kısmında yükseliyor. 


Başakşehir Vadişehir ödeme planı

Ödemelere göre...