03 / 05 / 2024

VADİSTANBUL AVM nerede

VADİSTANBUL AVM nerede

4. nesil alışveriş deneyimini İstanbullulara sunan Vadistanbul AVM, kapılarını unutulmaz bir Sertab Erener konseriyle açtı

Vadistanbul AVM açıldı!

Açılıştan önceki gün perakende sektörünün önde gelen isimlerini Fatih Erkoç ve orkestrasının katıldığı özel davette buluşturan Vadistanbul AVM, Türkiye’de alışverişin standartlarını yükseltiyor.

Vadistanbul AVM Sertab Erener konseriyle açılacak!

Birçok yerli ve yabancı markayı bir araya getirecek ve İstanbul’un iş, kültür, eğlence ile alışveriş merkezi olmaya aday olan Vadistanbul AVM, Sertab Erener konseriyle açılacak.

Vadistanbul AVM 13 Eylül'de açılacak!

Artaş Grup ve İnvest Grup yatırımıyla Evyap’ın arazisinde inşa edilen Vadistanbul AVM Kapılarını açacak. Açılış, 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

Vadistanbul AVM 19 Ağustos'ta açılacak!

Artaş Grup ve Invest Grup tarafından Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin alışveriş merkezi 19 Ağustos Cumartesi günü açılacak.

Vadistanbul AVM’de sona yaklaşıldı!

Vadistanbul’un AVM’sinde sona yaklaşılırken, bir çok dünya markası da AVM’de yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde Vadistanbul’un yatırımcıları ile AVM’de faaliyet gösterecek markaların sahipleri ve üst düzey yöneticileri bir araya geldi.

İzmir İstinye Park AVM nerede? 

İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı ve İstinye Park İzmir detayları...

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir?

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte kapılarını yeni açacak olan Avlu34 ile ilgili merak edilenler...

10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı...

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir?

Atakule AVM dün açıldı. Peki Ankara'nın merkezinde Botanik Parkı manzaralı bir tepede yer alan Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir? İşte cevabı...

Atakule AVM nerede?

Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olan Atakule'nin alışveriş merkezi bölümü açıldı. Peki Atakule AVM nerede?

Zeruj Port AVM nerede, nasıl gidilir?

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi olan Zeruj Port, geçtiğimiz hafta Anneler Günü'nde açıldı. Peki, Zeruj Port AVM nerede, nasıl gidilir?

Vadİstanbul AVM bünyesinde 700 marka olacak!

Vadİstanbul projesi son yılların en yüksek doluluk oranı ile açılan AVM'si oldu. İstanbul’un kuzey ormanlarının yanı başında yükselen Vadİstanbul'da 700 marka yer alacak. İnvest İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Bahattin Uçar Vadİstanbul AVM’yi anlattı. İşte o yazı....

Avenue İstanbul Evleri nerede?

Avenue İstanbul Konutları Gül İnşaat tarafından 436 daire, ticaret alanları ve iki katlı AVM olarak planlandı. Avenue İstanbul Evleri nerede?

Park MyVia AVM nerede?

Park MyVia'da ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor. 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip olan Park MyVia AVM nerede?

Modern East AVM nerede, nasıl gidilir, yol tarifi!

Kapılarını bugün açan Modern East AVM 200 milyon Euro'luk yatırım bedeli ile inşa edildi. Peki Modern East AVM nerede, nasıl gidilir, yol tarifi...

VADİSTANBUL AVM nerede Haberi

VADİSTANBUL AVM nerede

4. nesil alışveriş deneyimini İstanbullulara sunan Vadistanbul AVM, kapılarını unutulmaz bir Sertab Erener konseriyle açtı. İstanbul’un yeni gözdesi olmaya aday olan Vadistanbul AVM, kapalı alanlarında bile doğanın güzelliklerini kucaklayan, şeffaf ve dışa dönük mimari yapısıyla konforlu alışverişin bütün olanaklarını sunuyor.


İstanbul’un en gözde lezzet mekanları doğayla buluşuyor

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş Grup ve İnvest Grup tarafından, Evyap’ın Ayazağa’daki arazisi üzerinde konumlanan ve megamall kategorisinde yer alan Vadistanbul AVM, kurulduğu 103.000 m2 alan ile Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Dünyanın en gözde markalarıyla İstanbul’un en beğenilen lezzet mekanlarını benzersiz bir doğa manzarasında buluşturan merkez, 760 metre uzunluğunda bir açık hava alışveriş caddesine de sahip.


Vadistanbul AVM, özenle planlanmış yemyeşil peyzaj alanında yer alan; ses, ışık ve suyun muhteşem dansına sahne olan...