30 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar lansman

Vadistanbul Bulvar lansman

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul projesi, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan “Bulvar” etabıyla Dubai Cityscape fuarında lanse edildi.

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

Bulvar Atakent'te evi olmayan çocuklu ailelere büyük indirim!

Bulvar Atakent projesinin lansmanı bugün gerçekleşti. Çocuklu ve evi olmayan ailelere yüzde 35 indirim fırsatı sunulan Bulvar Atakent projesi İstanbul Halkalı Atakent'te hayata geçirildi...

Bulvar Atakent lansman fiyatlarıyla satışta!

Atakent (Halkalı)’in en yeni projesi Bulvar Atakent lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. Ailelere özel olarak tasarlanan projede geniş ve kullanışlı dairelerin yanı sıra çocuklar için geliştirilen donatılar da yer alıyor.

Bulvar Atakent Küçükçekmece satılık ev!

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar Atakent projesinde daire ve ticari alanlar bulunuyor. Projenin lansmanı 22 Eylül'de gerçekleşecek...

Bulvar Atakent Evleri Atakent fiyat!

Bulvar Atakent Evleri Atakent fiyat listesi 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin lansmanı 22 Eylül'de yapılacak...

Bulvar Atakent'in lansmanı 22 Eylül'de!

Maksem Grup - Oğuzkağan Ortak Girişimi tarafından Atakent'te inşa edilen Bulvar Atakent'in lansmanı 22 Eylül Cuma günü gerçekleşecek.

Bulvar Atakent Konutları 60 ay sıfır faizle!

İstanbul Küçükçekmece Halkalı Atakent bölgesinde Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar Atakent projesi beş blok olarak yükseliyor. Projede lansman fırsatları sizleri bekliyor...

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Vadistanbul 2017’de tamamlanıyor!

Artaş İnşaat, İnvest İnşaat ortak yatırımıyla Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor.

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Bulvar Loft projesinde yüzde 32 kar fırsatı için son gün 27 Kasım!

Bulvar Loft, yatırımcısına kârlı bir gelecek vadediyor. Lansman dönemi fiyatlarıyla yatırımcısına en az yüzde 32 kâr fırsatı sunan Bulvar Loft’un bu büyük kampanyasından yararlanmak için son gün 27 Kasım.

Vadistanbul projesi 2017'de tamam!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis, alışveriş caddesi ve otel komplekslerinden oluşan ‘Bulvar’ etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık’ta hazır olacak.

Bulvar Loft Ankara projesinin lansmanı 22 Eylül'de!

Bulvar Loft Ankara projesinin lansmanı 22 Eylül'de gerçekleştiriliyor. Akfen İnşaat'ın projesi Bulvar Loft için ön talep toplanıyor...

Vadistanbul Bulvar lansman Haberi

Vadistanbul Bulvar lansman

Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı, Dubai Cityscape’te boy gösterdi. Körfez yatırımcılarından tam not alan projenin oteline talepler gelirken, blok alımı gerçekleştirmek isteyen yatırımcılardan teklifler geldi.


Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul projesi, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan “Bulvar” etabıyla Dubai Cityscape fuarında lanse edildi.


Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen Dubai Cityscape, bu yıl 8 – 10 Eylül tarihleri arasında körfez ülkelerinin yatırımcıları ile birçok ülkeden projeyi bir araya getiriyor.


VADİSTANBUL BULVAR’IN OTELİNE 3 YATIRIMCIDAN TEKLİF

Körfez ülkelerinin yatırımcılarından yoğun ilgi gören Vadistanbul Bulvar, bünyesindeki 220 odalı, 5 yıldızlı oteli ile bölgenin en büyük turizm yatırımcılarından teklif aldı.


Dubai’de 7 oteli bulunan ve bölgenin en güçlü...