24 / 07 / 2024

Vadistanbul kimin

Vadistanbul kimin

Vadistanbul Evleri konut fiyatları 733 bin 900 TL'den başlayarak değişiyor. Vadistanbul projesinde uygun faiz oranlarıyla ödeme seçenekleri sunuluyor...

Socar Vadistanbul'dan bir blok satın aldı!

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa’daki ‘Vadistanbul Bulvar’dan blok satın aldı.19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

Azeri devi Socar, Vadistanbul'a taşınıyor!

Azeri petrol devi Socar, Türkiye merkezini Vadistanbul projesinin ofis ve ticari alanlardan oluşan ‘Bulvar’ etabına taşıyor. Socar, 19 bin metrekare için 75 milyon dolar ödedi.

Socar merkezini Vadistanbul'a taşıyor!

Dünyanın köklü petrol şirketlerinden olan SOCAR da, Türkiye merkezini Vadistanbul Bulvar’a taşımak için blok satın alan firmalar arasında yerini aldı. Socar merkezini Vadistanbul' a taşıyor.

SOCAR, Vadistanbul Bulvar'a taşınıyor!

Azerbaycan Cumhuriyeti devlet petrol ve doğalgaz şirketi SOCAR, Türk inşaat sektörünün en büyük gayrimenkul projelerinden sayılan Vadistanbul Bulvar'a taşınıyor. Taşınma haberi bir basın toplantısıyla açıklanacak.

Vadistanbul Bulvar Socar basın toplantısı 6 Ocak'ta!

Türk İnşaat sektörünün en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul Bulvar’dan dev bir yatırımla blok alımı yapan Socar Grup, merkezini “Bulvar”a taşıyor. Socar 6 Ocak'ta Çırağan Sarayı'nda basın toplantısı düzenliyor..

Vadistanbul'un Bulvar etabı yabancıların ilgi odağı oldu!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup, Invest İnşaat ortaklığıyla yapılan Vadistanbul'un Bulvar etabı, yerli ve yabancı firmalardan yoğun talep görüyor. Ulusal ve uluslararası yatırımcılar projeye ilgi gösteriyor.

Vadistanbul Bulvar etabındaki ofislere talep büyüyor!

Vadistanbul'un ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otelden oluşan Bulvar etabı, yerli ve yabancı firmalardan yoğun talep görüyor. Vadistanbul Ayazağa'da Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edildi.

Vadistanbul Teras'ta başlangıç fiyatı 608 bin 490 TL!

İstanbul'un gelişen noktası Ayazağa'da geliştirilen Vadistanbul projesinin tamamlanan kısmı 'Teras' etabı satışa çıktı. Büyüklükleri 80 ile 305 metrekare arasında değişen ve tapuların da verildiği dairelerin fiyatı 608 bin 490 liradan başlıyor..

Vadistanbul projesi Bebek ve Nişantaşı konseptini bir araya getirdi!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul'un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi.

Vadistanbul Teras'ta hemen teslim son daireler!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul ’un konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim son daireler satışta.

Vadistanbul Teras etabında yaşam başladı! Hemen teslim daireler!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul’un konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim son daireler satışta.

Vadistanbul 2.etap teslimleri 2015 sonunda!

İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak..

Vadistanbul satışları devam ediyor!

İstanbul 'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 'üncü etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak.

Vadistanbul kimin Haberi

Vadistanbul kimin


1+1'den 5+1'e kadar konut seçeneklerinin sunulduğu Vadistanbul projesinde konut, ofis, AVM alanları yer alıyor. Vadistanbul Park etabında teslimler Aralık 2017'de yapılıyor. Vadistanbul projesi Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Vadistanbul AVM açılışı Mart 2017'de gerçekleştiriliyor. Vadistanbul Park projesinde 762 konut, 22 bin metrekare mağaza ve 20 bin metrekare home ofis yer alıyor.


İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul projesinde alışveriş caddeleri, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak alanlar bulunuyor.



Vadistanbul ödeme planı;


-12 ay sıfır faiz oranıyla ödemeler yapılıyor.

-Yüzde 20 peşin ödendiğinde kalan kısım 36 ay 0,50 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor.

-60 ay 0,70 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor.

-120 ay 0,89 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor.



Vadistanbul Evleri konut fiyatları!


81,52 - 95,53 metrekare 1+1 daireler 733 bin 900 TL ile 895 bin 810...