09 / 05 / 2024

Vadistanbul son etap

Vadistanbul son etap

ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un üçüncü etabı bu yıl satışa çıkacak. 3. etabında inşa çalışmaları mart ayında başlayacak.

Self İstanbul projesiyle 609 konut geliyor! Son etap teslimleri baharda! 

Self İstanbul'un son etabında teslimler 2024'ün bahar aylarında yapılacak. Peki projede hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Bluehill Tepeören'de son etap avantajları! 2024 Şubat'ta teslim! 

Mavi Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Blue Hill Tepeören projesinde satışlar devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor. 

Kaşmir Yonca satılık!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...

Kaşmir Yonca'da son etap satışta!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. 815 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 4+1 fiyatına 5+1 daireler satışta.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

West Side İstanbul’da son etap teslimleri başlıyor!

Konumu ve konforuyla Beylikdüzü’nün en değerli projesi olarak tanıtılan Westside İstanbul’da iki etap teslimleri başladı. Ekim 2018 itibariyle de son etapta yaşam başlıyor. 

Altına dayalı kira sertifikası başvuruları yarın bitiyor!

2 Ekim'de ilk etap başvurularının alınmaya başlandığı Altına dayalı kira sertifikası için son etap başvuruları yarın sona eriyor...

Altına dayalı kira sertifikasında son etap başvuruları başladı!

Hazine Müsteşarlığı tarafından ihraç edilen altına dayalı kira sertifikasında son etap başvuruları bugün başladı. Başvurular 4 gün içinde kabul edilecek..

Altına dayalı kira sertifikası ile her iki taraf da kazanacak!

Hazine Müsteşarlığı tarafından geliştirilen "faize dayalı altın sertifikası" ve "kira getirisi sağlayan altına dayalı kira sertifikası" ile yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılıyor. Uygulamada son etap başvuruları yarın başlıyor..

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi büyükşehir meclisinde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'ndaki çalışmalarsa sona geldi.

Dikmen Vadisi son etap imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi Son Etap 4. Kısım KDGPA 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları askıya çıktı...

Vadistanbul son etap Haberi

Vadistanbul son etap

ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un üçüncü etabı bu yıl satışa çıkacak. Ayazağa'da Evyap Holding'e ait arsa üzerinde konumlandırılan Vadistanbul'un konut ve ofislerden oluşan 3. etabında inşa çalışmaları mart ayında başlayacak. Bin 400 konut ve 118 bin metrekare ofis alam ile büyük mağazalardan oluşacak son etapta satışlar eylül ayında başlayacak. AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Vadistanbul Bulvar etabında ise satışlar sürüyor. 

Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik "Teras" etabında hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler 610 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı...