03 / 05 / 2024

vaditepe bahçeşehir görüntüler

vaditepe bahçeşehir görüntüler

4 bin adet konuttan meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir projesi İStanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. KİPTAŞ imzası taşıyan Vaditepe Bahçeşehir projesi 284 dönüm alana yayılıyor

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Bahçeşehir Gölet projesinde yeni gelişme!

Tepkilere neden olan Bahçeşehir Gölet inşaatında yeni bir gelişme daha yaşandı. Danıştay, gölet ihalesinin yürütmesinin durdurulması yapılan itirazı reddetti. 

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'e metro geliyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'na ek durak ekleniyor. Ispartakule ile Bahçeşehir durakları arasına eklenecek ek durak ile güzergahta da değişiklik yapılacak. Eklenecek yeni durak, KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinin bulunduğu bölgeden geçecek...

Bahçeşehir Göleti davasında üst mahkemeden yeni karar! 

Başakşehir CHP'li Belediye Meclis üyesi Abdulhadi Akmugan'ın Bahçeşehir Göleti ile ilgili olarak açtığı inşaat yapı ruhsatının iptali davasının yeniden görülmesine karar verildi.

Asmalı Bahçe Şehir görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 400 TL!

Asmalı Bahçe Şehir projesi tanıtıldı. 600 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilecek, 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden oluşan proje, 4 bin 400 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

Soyak Konforia Bahçeşehir güncel fiyatlar 2017!

Soyak Konforia Bahçeşehir güncel fiyatları 2+1'lerde 355 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia'da 2+1'ler için aylık 3 bin 900 TL taksitli ödemeler yapılıyor...

Referans Bahçeşehir güncel fiyat listesi 2017!

Toplam 465 adet daire ve 34 adet ticari üniteden oluşan Referans Bahçeşehir projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. İşte Referans Bahçeşehir güncel fiyat listesi 2017...

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Göleti projesinde inşaat ve yürütme durdurma davalarına ilişkin açıklama yaptı. Belediye, projede inşaatlara devam edilebileceği açıkladı.

Bahçeşehir Göleti tartışmaları sürüyor!

Hürriyet Ekonomi yazarı Sefer Levent bugünkü yazısında hafta boyunca gündemde olan ''Bahçeşehir Göleti'' durdurma kararını değerlendirdi.

Bahçeşehir Göleti için 2. yürütmeyi durdurma kararı!

Bahçeşehir Göleti'nde sular durulmuyor. Gölet'teki yapılaşmanın önünü açan imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti, gölette başlayan inşaat durmadı. CHP'li Meclis üyeleri, BADER ve Gölet Gönüllüleri'nin açtığı davayla gölet için 2. yürütmeyi durdurma kararı geldi.

Vaditepe Bahçeşehir Evleri güncel fiyat!

Vaditepe Bahçeşehir Evleri güncel fiyat listesi 391 bin 174 TL'den başlayarak değişiyor. Vaditepe Bahçeşehir'de daireler oturuma hazır...

vaditepe bahçeşehir görüntüler Haberi

vaditepe bahçeşehir görüntüler


Vaditepe Bahçeşehir nerede? Havadan videosu için...