27 / 04 / 2024

vaditepe bahçeşehir lansman

vaditepe bahçeşehir lansman

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinin lansmanında konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, özel sektör proje geliştirirken KİPTAŞ’ı örnek alsın dedi. Uysal, sadece barınak değil içinde okulu, camisi olan projeler geliştirsinler mesajını verdi…

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir 13 gün sonra satışta! 2 bin 500 TL'den!

KİPTAŞ'ın 4 bin konut inşa edeceği Vaditepe Bahçeşehir projesi 13 gün sonra 23 Ekim 2013 Çarşamba günü satışa çıkıyor. Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir'de evlerin metrekaresi 2 bin 500 TL'den başlayarak satılıyor...

Hemen taşınabileceğin örnek bir yaşam Vaditepe Bahçeşehir'de!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri, Kanal İstanbul'un yanıbaşında, TEM Otoyolu’na sadece 1 kilometre mesafede yükseliyor..

Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları!

Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri'nde nakit ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları 583 bin TL'den başlıyor.

Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş projesi İstanbul’un en prestijli noktalarından olan Bahçeşehir’in merkezinde inşa ediliyor. İşte Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017...

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'e metro geliyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'na ek durak ekleniyor. Ispartakule ile Bahçeşehir durakları arasına eklenecek ek durak ile güzergahta da değişiklik yapılacak. Eklenecek yeni durak, KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinin bulunduğu bölgeden geçecek...

Vaditepe Bahçeşehir'de 583 bin TL'ye 3+1!

KİPTAŞ’ın Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Vaditepe Bahçeşehir projesi, İstanbul’un en prestijli noktalarından olan Bahçeşehir’in merkezinde inşa ediliyor.

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir 240 ay vade kampanyası!

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir 240 ay vade kampanyası 31 Mart'a kadar sürecek. Vaditepe Bahçeşehir'de 3+1 fiyatları 556 bin 760 TL'den başlıyor...

Vaditepe Bahçeşehir Evleri güncel fiyat!

Vaditepe Bahçeşehir Evleri güncel fiyat listesi 391 bin 174 TL'den başlayarak değişiyor. Vaditepe Bahçeşehir'de daireler oturuma hazır...

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

Referans Bahçeşehir lansmanı 18 Nisan'da!

Kiler GYO’nun Bahçeşehir’de, KİPTAŞ A.Ş. arsası üzerinde hayata geçireceği Referans Bahçeşehir projesi 18 Nisan Pazartesi günü lanse ediliyor.

Vaditepe Bahçeşehir'de B, F ve D bloklar teslim ediliyor!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Vaditepe'de teslimler 24 Mart itibariyle başladı. 4 bin adet daireden meydana gelen KİPTAŞ Vaditepe'de B, F ve D bloklar da sahiplerine teslim ediliyor.

Referans Bahçeşehir lansmanı 12 Nisan'da!

Kiler GYO’nun merakla beklenen projesi Referans Bahçeşehir 12 Nisan Salı günü lanse ediliyor.

Vaditepe Bahçeşehir'de teslimler Nisan 2016'da!

Vaditepe Bahçeşehir'de teslimler Nisan 2016'da yapılacak. Kiptaş imzası ile inşa edilen projede konutların alanları 118 metrekare ile 340 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Kiptaş kura çekimi!

Konum bilgisine göre 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yoluna yakın mesafede yükselen projede toplam 1.100 adet dairen kura çekilişiyle satışa sunuldu. İşte Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Kiptaş kura çekimi detayları..

vaditepe bahçeşehir lansman Haberi

vaditepe bahçeşehir lansman

Bahçeşehir Vaditepe projesi bugün KİPTAŞ Genel Müdürlük binasında düzenlenen basın toplantısı ile görücüye çıktı. Toplantıya İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal katıldı. 



İkinci ve üçüncü etap alt gelirlilere

Toplantıda konuşan İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş Vaditepe Bahçeşehir projesinin ikinci ve üçüncü etaplarının alt gelire yönelik olduğunun müjdesini verdi. Topbaş, “Vaditepe Bahçeşehir’in bin 400 konuttan oluşan ilk etabı bugün itibariyle satışa çıktı. Buradan elde edeceğimiz gelirle projenin ikinci ve üçüncü etaplarını da yapağız. Bu diğer etaplar alt gelir gurubuna yönelik olacak. İkinci ve üçüncü etapta 85-95 metrekare daireler yer alacak. Bizim amacımız kar etmek değil. Tek karımız vatandaşlarımızdan gelen dualardır” dedi. 




Özel sektör KİPTAŞ’ı örnek alsın

Bahçeşehir’in 1995 yılında KİPTAŞ tarafından yapılan toplu konutlar...