02 / 05 / 2024

Vaditepe Evleri fiyatları

Vaditepe Evleri fiyatları

Bahçeşehir Kiptaş projesi Vaditepe'de fiyatlar metrekare olarak 2 bin 500 lira ile 2 bin 800 lira arasında değişiyor. Bahçeşehir Vaditepe Evleri'nde satış günü 23 Ekim olarak belirlendi...

Bahçeşehir Vaditepe Evleri fiyatları 2017!

Bahçeşehir Vaditepe Evleri fiyatları 2017 kapsamında 3+1 dairelerde fiyatlar 583 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor...

Vaditepe Göl Evleri fiyatlar!

Vaditepe Göl Evleri fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak hayata geçirilen projede 357 adet daire ve 52 adet ticari birim bulunuyor.

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri fiyatları!

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri fiyatları lansmana özel olarak 199 bin TL'den başlıyor. Teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Vaditepe Göl Evleri fiyatları!

Vaditepe Göl Evleri fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutların tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Eylül 2017'de teslim edilecek olan dairelerde 357 adet konut satışa sunuluyor.

Teknik Yapı Metropark Evleri fiyatları!

Toplam 1.270 tane daireden meydana gelen Metropark Konutları İstanbul Halkalı'da hayata geçiriliyor. Proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. İşte Teknik Yapı Metropark Evleri fiyatları...

YDA Park Avenue Evleri fiyatları!

Daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Park Avenue Konutları 1.885 tane daireden oluşuyor. Peki YDA Park Avenue Evleri fiyatları ne kadar?

İş GYO Manzara Adalar Evleri fiyatları!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Kartal Manzara Adalar Konutları 'nda yer alan daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Peki İş GYO Manzara Adalar Evleri fiyatları ne kadar?

Nuvo Dragos Evleri fiyatları!

Maltepe Nuvo Dragos Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları minimum 66 metrekare, maksimum ise 219 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Nuvo Dragos Evleri fiyatları ne kadar?

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Bursa Evleri projesi toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Panayır Evleri Bursa İl'i Osmangazi İlçe'sinde yükseliyor. Toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanına sahip olan projede toplam 5 blok yer alıyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bakırköy Semerkand Line Evleri fiyatları!

Bakırköy Semerkand Line projesinde teslimler 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede toplam 214 tane daire yer alıyor. İşte Bakırköy Semerkand Line Evleri fiyatları...

216 Butik Plus Evleri fiyatları!

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı 216 Butik Plus'ta satışlar devam ediyor. Peki 216 Butik Plus Evleri fiyatları ne kadar?

Tuzla Anadolum İdol Evleri fiyatları!

Anadolum İdol projesinin yüzde 70'i yeşil alan olarak tasarlandı. Projede yüzde 40 peşinat ödendiğinde kalan bedel için vade farksız taksit yapılıyor. İşte Tuzla Anadolum İdol Evleri fiyatları..

Vaditepe Evleri fiyatları Haberi

Vaditepe Evleri fiyatları


İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de Kiptaş'ın inşa edeceği Vaditepe Evleri projesi 23 Ekim 2013 tarihinde görücüye çıkıyor. Kiptaş Vaditepe Evleri Bahçeşehir projesinde satışlar yapılacak lansmanla beraber başlıyor.


Kiptaş Vaditepe Evleri Bahçeşehir satılık daire seçenekleri olarak 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon sunuluyor. Kiptaş Vaditepe Evleri Bahçeşehir projesinde 4 bin adet konut, cami ve ticari alanlar yer alacak.


Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde blokların kat yükseklikleri 5 ile 20 kat arasında değişiyor. Bahçeşehir Kiptaş projesi Vaditepe Evleri fiyatları metrekare bazında 2 bin 500 lira ile 2 bin 800 lira aralığında değişiyor.


Kiptaş Vaditepe Evleri Bahçeşehir ödeme koşulları kapsamında düşük faiz oranları üzerinden banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Kiptaş Vaditepe Evleri daire satışları kampanyalarla...