28 / 04 / 2024

vaditepe gölevleri fiyatları

vaditepe gölevleri fiyatları

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nin yüzde 40’lık bölümü satıldı. Uygun ödeme koşullarıyla yatırımcıya sunulan projede 24 aydan 120 aya kadar cazip ödemeler sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri'nde Nisan'a özel fırsatlar!

Bahçeşehir'de 357 konut ve 52 ticari üniteden oluşan Vaditepe Gölevleri'nde 199 bin liradan başlayan lansman fiyatları Nisan ayı sonuna kadar devam edecek.

Vaditepe Gölevleri 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de inşasına devam ettiği 4 bin konutluk Vaditepe projesinin yeni halkası Vaditepe Gölevleri, Binres İnşaat'ın yatırımlarıyla hayata geçiriliyor. Vaditepe Gölevleri'nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alacak.

Vaditepe Gölevleri Kiptaş iletişim!

Vaditepe Gölevleri Kiptaş iletişim için 0850 205 45 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen proje 100 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Vaditepe Gölevleri ne zaman teslim?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Vaditepe Gölevleri Konutları Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul'a yakın bir bölgede hayata geçiriliyor. Peki Vaditepe Gölevleri ne zaman teslim edilecek?

Kiptaş Vaditepe Gölevleri projesi!

TEM Otoyolu'nun başında bulunan Kiptaş Vaditepe Gölevleri projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede yer alan konutların alanları 69 ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgileri!

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgilerine göre proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın mesafede, Marmaray ve metro hattının yanında yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.

Vaditepe Gölevleri 199 bin TL'den satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle Binres inşaat tarafından hayata getirilen Vaditepe Gölevleri 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Bahçeşehir'de yükselen Vaditepe Gölevleri projesinde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alacak.

Vaditepe Göl Evleri lansmanı 24 Mart'ta!

4 bin konutluk Vaditepe projesinin yeni halkası “Vaditepe GölEvleri” lanse ediliyor. KİPTAŞ güvencesiyle, Binres İnşaat tarafından hayata geçirilen “Vaditepe GölEvleri”, basın toplantısı 24 Mart Salı günü yapılacak.

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri'nde yüzde 30 indirim fırsatı!

KİPTAŞ tarafından inşa edilen ve yaşamın başladığı Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri projelerinde hemen teslim evlerde yüzde 30'a varan indirim fırsatı ve 60 aya varan vade imkanı sunuluyor...

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası!

KİPTAŞ projesi olan Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası başladı.Kampanya kapsamında satışa sunulan daireler hemen teslim ediliyor...

İzmir Larissa Gölevleri fiyatları 155 bin TL'den başlıyor!

İzmir Menemen'de hayata geçirilen Larissa Gölevleri projesinde daire fiyatları 155 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor.

Vaditepe Kiptaş güncel fiyatlar!

Vaditepe Kiptaş güncel fiyatlar kapsamında projede daireler minimum 583 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Vaditepe Gölevleri’nde ticari alanlar satışa çıktı!

Bahçeşehir’in merkezinde ideal konumuyla dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nin ticari alanları satışa çıkıyor. 43 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 52 ticari alan, metrekaresi 8 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyo

Vaditepe Gölevleri'nde ticari alanlar satışa çıkıyor!

Bahçeşehir’in merkezinde ideal konumuyla dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nin ticari alanları satışa çıkıyor. 43 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 52 ticari alan, metrekaresi 8 bin liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri'nde 24 ay sıfır faiz taksit imkanı!

İstanbul Avrupa Yakası'nın en hızlı gelişen bölgesi Bahçeşehir'in merkezinde hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri'nde avantajlı fiyatlar devam ediyor.Yoğun ilgi gören Vaditepe Gölevleri yüzde 40'lık bölümü satıldı.

Vaditepe Gölevleri’nde 24 ay 0 faiz imkanı!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nin yüzde 40’lık bölümü satıldı. Uygun ödeme koşullarıyla yatırımcıya sunulan projede 24 aydan 120 aya kadar cazip ödemeler sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri'nin yüzde 40'ı satıldı!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nde avantajlı fiyatlar devam ediyor. Yoğun ilgi gören projenin yüzde 40’lık bölümü satılırken, yatırımcıya faizsiz 24 aydan, 120 aya kadar on yıl vadeli cazip ödeme planları sunuluyor.

Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de 24 ay 0 faizle! 266 bin 500 TL'ye!

Daire fiyatlarının 266 bin 500 TL 'den başladığı Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de 24 ay boyunca faizsiz vadelendirme yapılıyor. Proje kapsamında teslimler Ağustos 2017'de gerçekleştirilecek.

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri'nde 24 ay 0 faizle! 266 bin 500 TL'ye!

Daire fiyatlarının 266 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Kiptaş Vaditepe Göl Evleri projesinde yüzde 60 oranındaki peşinatlara 24 aya kadar faizsiz vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de fiyatlar güncellendi! 266 bin TL'ye!

Güncellenen listeye göre Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir projesinde daire fiyatları 266 bin 500 TL'den başlıyor ve 1 milyon 66 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor.

Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de 199 bin TL'ye! 24 ay 0 faizle!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.

vaditepe gölevleri fiyatları Haberi

vaditepe gölevleri fiyatları

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nin yüzde 40’lık bölümü satılırken, yatırımcıya faizsiz 24 aydan, 120 aya kadar on yıl vadeli cazip ödeme planları sunuluyor.  Uygun ödeme koşullarını sunulan projede alternatifli ödeme planları yer alırken, projede yatırımcıya 24 ay sıfır faiz taksit imkânının yanında, 48 ay 0.55 faiz oranı, 60 ay 0.61 faiz oranı ve 120 ay 0.78 faiz oranı gibi, uygun faizli kredi imkânı seçeneği de sunuluyor.


İstanbul’un sürekli değer kazanan konut bölgeleri arasında yer alan ve son derece planlı bir şekilde gelişen Vaditepe Gölevleri’nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alıyor. Bahçeşehir merkezde 100 bin metrekarelik inşaat alanı ve 18 bin 500 metrekarelik arsa alanına sahip proje, yerli ve yabancı yatırımcının ilgisini çekmeye...