29 / 04 / 2024

Vaditepe Gölevlerinde ticari alanlar satışa çıktı

Vaditepe Gölevlerinde ticari alanlar satışa çıktı

Bahçeşehir’in merkezinde ideal konumuyla dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nin ticari alanları satışa çıkıyor. 43 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 52 ticari alan, metrekaresi 8 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyo

Ticari gayrimenkulde yaşanan dönüşüm yükseliş yönünde ilerliyor!

İngiltere'de bulunan emlak ajansı Knight Frank LLP’nin “2024 Küresel Ticari Gayrimenkul Yatırımları Raporu”na göre ticari gayrimenkullerde yaşanan dönüşüm 2023 yılında yüzde 54 azalırken, 2024 yılında sektörde yaşanacak gelişmeler ile artması bekleniyor.

Küresel bankaları şimdi de 'emlak krizi' korkusu sardı!

Küresel bankaları bankacılık krizinden bir sene sonra şimdi de yeni bir korku sardı. Paylaşılan bilgilere göre dünyanın çeşitli bölgelerindeki bankalar, son günlerde ticari emlak sektöründeki kredilerde kayıpların arttığını kaydetti.

Ticari gayrimenkulün çöküşü bankalara 160 milyar dolar yük getirecek!

ABD’nin 4 büyük üniversitesi tarafından hazırlanan rapora göre ticari gayrimenkul, 2008 Büyük Mali Krizi’nden bu yana en büyük çöküşünü yaşayabilir. Bu gelişme 160 milyar dolarlık ek zararla karşılaşabilecek ABD bankaları için de kötü haber...

Fed'den gayrimenkul sıkıntıları ve yükselen faiz oranları nedeniyle olası banka kayıpları için uyarı!

Federal Rezerv, Perşembe günü yayınlamış olduğu altı aylık denetim raporuna göre, ticari gayrimenkul sektöründe yaşanan baskılar ve artan faiz oranları sebebiyle bankalardaki potansiyel kayıplar konusu ile ilgili uyarı yaptı.

Stellantis Türkiye, ticari araç kapsamında ürettiği 12 adet ticari aracını görücüye çıkardı

Stellantis, ‘Pro One’ hamlesiyle ticari araç sektöründe liderliği amaçlıyor. Stellantis Ticari Araçlar İş Birimi’nin "Pro One" stratejik atağı kapsamında Citroen, FIAT Professional, Opel, Peugeot ve Vauxhall markalarından toplam 12 aracını görücüye çıkardı.

Mayıs ayında ticari süt üretimi düştü, tavuk üretimi yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayına ilişkin üretim verilerini açıkladı Buna göre ticari süt miktarı, yüzde 11 düşerek 115 bin 382 tona geriledi. Tavuk eti üretimi ise yüzde 5,1 artarak 210 bin 14 tona çıktı.

İş Bankası müşterileri hemen buraya baksın!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi. İş Bankası'ndan gelen bilgilere göre; Ticari Kart sahiplerine bir güzellik yapılacak.

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İstanbul Göktürk'te konumlanan projede toplam 202 yeni konut 10 ticari alan inşa ediliyor. İşte  Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

Fiat Ducato Kamyonet'in Mayıs 2023 fiyatları tek tek açıklandı! Gözde ticari araca bu ay da 25 bin TL indirim geldi! 

Fiat Ducato Kamyonet'in merakla beklenen Mayıs 2023 fiyatları tek tek açıklandı! En çok tercih edilen ticari araçlar arasında ye alan araca bu ay da 25 bin TL indirim geldi. Peki  Ducato Kamyonet'in Mayıs 2023 fiyatları ne kadar?

Ticari araç sınıfının gözdesi Volkswagen Transporter Pikap’a tamı tamına 43 bin TL indirim geldi!

Ticari araç konusunda en çok tercih edilen modellerden biri olan Volkswagen, Transporter Pikap modeliyle büyük ses getirdi. Volkswagen, her ay olduğu gibi bu ay da araç modellerinin fiyatını açıkladı ve bu kapsamda, Transporter Pikap’a 43 bin TL indirim geldiği görüldü.

Renault Master Kamyonet fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Renault'un güçlü ticari araçlarından biri olan Master Kamyonet'in fiyatları açıklandı. Renault Master Kamyonet, güçlü motor seçenekleri, geniş kasa kapasitesi ve çeşitli konfigürasyonlarıyla işletmelerin ihtiyaçlarına uygun bir seçenek sunuyor. İşte detaylar...

Küresel gayrimenkul krizi yaklaşıyor mu? Emlak krizi finans sektörünü etkileyecek mi?

Dünya çapındaki merkez bankalarının faiz artırımları ile birlikte emlak piyasasında l söylentiler yeniden gündeme geldi. The Telegraph'ın haberine göre ticari gayrimenkul krizi finans sektöründe önemli bir etki yaratmayacak.

Varlık barışında son günler! Başvuru süresi Cuma günü bitiyor!

Mükellefler tarafından verilmesi zorunlu olan kira dahil yıllık gelir beyan etme süresi ve Varlık Barışı uygulamasından yararlanmak için son tarih 31 Mart Cuma günü. Ticari, mesleki ve zirai faaliyetinden dolayı gerçek usulde vergilendirilen gelir vergisi mükellefleri, beyannamelerini elektronik ort

Vaditepe Gölevlerinde ticari alanlar satışa çıktı Haberi

Vaditepe Gölevlerinde ticari alanlar satışa çıktı

KİPTAŞ - Binres İnşaat ortak yatırımı ilehayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’ne yoğun ilgi devam ediyor. İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi Vaditepe Gölevleri’nde konutlardan sonra şimdi de 52 ticari ünite satışa çıkıyor. Bahçeşehir’in kalbinde yer alan cadde mağazaları ile dükkanlar yatırımın ve prestijin kesişme noktası olarak öne çıkıyor.



Bahçeşehir’in en işlek caddesinde yer alan ve ideal konumu ile dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nde 52 ticari ünitenin metrekaresi, 43 ila 2 bin metrekare arasında değişiyor. Merkezi konumda yer alan cadde mağazalarının metrekaresi 8 bin liradan başlıyor.


       


Alternetifli işkollarına uygun sınırlı sayıdaki cadde mağazaları, özel sektör ve resmi kurumlar için prestijli bir iş ortamı ve yeni kazanç kapısı olarak öne çıkıyor.



PRESTİJLİ BÖLGEYE, ÖZELLİKLİ PROJE



İstanbul’un en değerli konut bölgeleri arasında yer alan ve...