29 / 04 / 2024

Vadiyaka Başakşehir kampanya

Vadiyaka Başakşehir kampanya

Fuzul İnşaat, Başakşehir'de hayata geçirdiği 361 konutluk Vadiyaka Evleri'nde 20 yıla kadar vadelendirme fırsatı sunuluyor..

Vadiyaka Başakşehir'de peşin ödemede 12 ay taksit fırsatı!

Fuzul İnşaat imzasıyla Başakşehir'de inşa edilen proje 18 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Vadiyaka Başakşehir'de teslimlerin 2017 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’na dev sosyal konut kampanyasıyla başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun açıkladığı kampanya kapsamında konutlar metrekaresi 29 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Avrupa Konutları Başakşehir'de teslim öncesi avantajlı kampanya!

Emlak Konut güvencesiyle Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir'de daireler hızla sahiplerini bulurken, yılın son fırsatı kapsamında sunulan kampanyada, yüzde 5 peşinatla 60 ay 0 faiz ile ödeme kolaylığı sunuluyor. 

Avrupa Konutları Başakşehir'de teslim öncesi avantajlı kampanya! 

Toplam 941 konut ve 27 ticari üniteden meydana gelen Avrupa Konutları Başakşehir Projesi ile yüzde 5 peşinatla 60 ay sıfır faiz kampanyasını başlatırken, konut alıcılarına avantajlı bir yatırım fırsatı sunuyor...

Başakşehir 3. İstanbul'da vade farksız ev sahibi olma imkanı!

Başakşehir 3. İstanbul projesinde 60 aya kadar 0, 120 aya kadar ise 0.45 vade farkı sunan dev kampanya yoğun ilgi üzerine bir ay uzatıldı.

Başakşehir Vadiyaka Evleri fiyat listesi 2017!

Başakşehir Vadiyaka Evleri fiyat listesi 532 bin TL'den başlıyor. Vadiyaka Başakşehir'de teslimlerin bu yıl Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Vadiyaka Başakşehir daire fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de Fuzul İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Vadiyaka Başakşehir projesinde ev fiyatları 532 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Başakşehir Vadiyaka satılık ev fiyatları!

Başakşehir Vadiyaka satılık ev fiyatları 540 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projede, 2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor...

Vadiyaka Başakşehir'de dev fırsat!

Fuzul İnşaat, Başakşehir'de hayata geçirdiği 361 konutluk Vadiyaka Evleri'nde 20 yıla kadar vadelendirme fırsatı sunuluyor..

Vadiyaka Başakşehir fiyat listesi 2017!

Vadiyaka Başakşehir fiyat listesi 540 bin TL'den başlayarak değişiyor. Vadiyaka Başakşehir projesi bu yıl Haziran'da teslim ediliyor...

Başakşehir Vadiyaka ev fiyatları 2017!

Fuzul İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Vadiyaka Başakşehir projesinde daire fiyatları 540 bin TL'den başlayarak değişiyor. İşte Başakşehir Vadiyaka ev fiyatları 2017...

Başakşehir Vadiyaka ödeme koşulları!

Başakşehir Vadiyaka ödeme koşulları kapsamında peşinatsız ödeme avantajı sunuluyor. Vadiyaka Evleri'nde fiyatlar 516 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Vadiyaka ev fiyatları 2016!

Başakşehir Vadiyaka ev fiyatları 516 bin TL'den başlayarak değişiyor. Fuzul İnşaat'ın projesi Vadiyaka'da peşinatsız ödeme imkanı sunuluyor...

Avrupa Konutları Atakent 4 ve Başakşehir'de yıl sonu kampanyası!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutlarının 14. halkası Atakent 4 ile Avrupa Konutları Başakşehir projelerinde yeni yıla kampanya ile giriyor.

Vadiyaka Başakşehir kampanya Haberi

Vadiyaka Başakşehir kampanya

Fuzul İnşaat'ın Başakşehir'de konumlandırdığı Vadiyaka Projesi'nde 3 ayrı ödeme fırsatı sunuluyor. 20 yıla kadar vadelendirme yapılabilen Vadiyaka Başakşehir'de daireler Haziran'da teslim ediliyor.


Toplam 361 konut ve 56 ticari birimi bünyesinde barındıran Vadiyaka projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Projede daire alanları ise 109 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor. Projenin arsa alanı ise 17 bin 609 metrekare olarak belirlendi.


Vadiyaka Başakşehir'in ortak kullanım alanları arasında yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark mevcut.


Vadiyaka Başakşehir fiyatları

2+1 daireler 540 bin TL-643 bin TL,

3+1 daireler 700 bin TL-864 bin TL,

4+1 daireler 960 bin TL-1 milyon 22 bin TL arasında değişiyor.


Vadiyaka Başakşehir fırsatları

Fırsat 1- 5 yıl yüzde 0 faiz avantajı

Fırsat...