28 / 04 / 2024

Vadiyaka Başakşehir teslim tarihi

Vadiyaka Başakşehir teslim tarihi

Vadiyaka Başakşehir Cadde Dükkanları ihalesi 24 Mart Pazar günü gerçekleşti. İhalede 38 adet dükkandan 29 adet dükkan için teklif geldi. Toplam 34 milyon 190 bin TL'lik satış gerçekleşti.

Vadiyaka Başakşehir teslim tarihi!

Vadiyaka Başakşehir teslim tarihi 2017 yılının ikinci çeyreği olarak belirtiliyor. Cadde dükkanları bugün satışa sunulan projede 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılıyor.

Başakşehir Vadiyaka satış ofisi telefon!

Başakşehir Vadiyaka satış ofisi telefon numarası 0212 488 48 04 olarak belirlendi. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Vadiyaka Konutları ödemeler!

Başakşehir Vadiyaka Konutları ödemeleri 1 yıl vade farksız taksitli olarak yapılıyor. Başakşehir Vadiyaka Konutları projesinde fiyatlar 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Vadişehir Başakşehir ödeme planı!

Vadişehir Başakşehir ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projenin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Vadiyaka Başakşehir'de 600 bin TL'ye 3+1!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadiyaka projesinde teslimlerin 2017 yılının Haziran ayında yapılması öngörülüyor. Projede daire fiyatları 495 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Başakşehir Vadiyaka lansman fiyat avantajıyla!

Lansmana çıktığı 15 Eylül tarihinden itibaren 361 konutunun yüzde 43’ü satılan Vadiyaka Başakşehir, Fuzul Yapı’nın referans projelerinden Olimpa Park ve Olimpa Avm 'ye komşu konumda, 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor.

Vadiyaka Başakşehir daire fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje Şehir Hastanesi'ne 1 dakika uzaklıkta bulunuyor. Vadiyaka Başakşehir daire fiyatları metrekare birim bazının 4 bin 250 TL'den başlıyor.

Vadiyaka Başakşehir satış ofisi!

Vadiyaka Başakşehir satış ofisi ile 0212 488 48 04 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakikalık mesafede bulunan proje 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Vadi Yaka Başakşehir fiyat!

Konum bilgisine göre Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika uzaklıkta bulunan projede 361 adet daire bulunuyor. Vadi Yaka Başakşehir fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazında 4 bin 250 TL'den başlıyor.

Vadiyaka Başakşehir ne zaman teslim?

Toplam 300 milyon TL yatırım değeri ile yükselen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki Vadiyaka Başakşehir ne zaman teslim?

Vadiyaka Başakşehir satılık!

Vadiyaka Başakşehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Çeşitli sosyal imkanların bulunduğu proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Vadiyaka Başakşehir: Başakşehir'in en iyi lokasyonu!

Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı Vadiyaka Başakşehir Konutları Fuzul Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "Vadiyaka Başakşehir: Başakşehir'in en iyi lokasyonu sloganıyla tanıtılıyor.

Vadiyaka Başakşehir nerede?

Vadiyaka Başakşehir'de metrekare birim fiyatı 4 bin 250 TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Vadiyaka Başakşehir nerede?

Mansion Cadde Başakşehir 16 ay sonra teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesi 16 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 64 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. İşte Mansion Cadde Başakşehir konut fiyatları...

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

"Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi" olan Mavera Comfort Başakşehir projesi bugün satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Peki Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi ne zaman? İşte Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi...

Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi ne zaman?

Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

12 katlı tek blok şeklinde yükselen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor. Peki Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Başakşehir 3. İstanbul evleri ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul projesinde 1.203 konut ve 212 ticari ünite yer alıyor. Peki Başakşehir 3. İstanbul evleri ne zaman teslim?

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri ne zaman teslim?

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen Kuzey Yakası Ticarileri İstanbul Başakşehir'de yer alıyor. Peki Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri ne zaman teslim?

Kuzey Yakası Ticarileri Başakşehir teslim tarihi!

Kuzey Yakası Ticarileri Başakşehir teslim tarihi 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Emlak Konut, Kuzey Yakası Ticarileri için ön talep topluyor...

Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Üçüncü İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından oluşuyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

3.İstanbul Başakşehir teslim tarihi!

Arsa alanı 116 bin metrekare olan 3.İstanbul projesi 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. 3.İstanbul Başakşehir teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir 3. İstanbul projesi ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Başakşehir 3. İstanbul projesi toplam 1.272 daire, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. Proje İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'de inşa ediliyor. Peki Başakşehir 3. İstanbul projesi ne zaman teslim?

Başakşehir Vadiyaka Evleri fiyat listesi 2017!

Başakşehir Vadiyaka Evleri fiyat listesi 532 bin TL'den başlıyor. Vadiyaka Başakşehir'de teslimlerin bu yıl Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Vadiyaka Başakşehir daire fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de Fuzul İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Vadiyaka Başakşehir projesinde ev fiyatları 532 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Vadiyaka Başakşehir teslim tarihi Haberi

Vadiyaka Başakşehir teslim tarihi

24 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Vadiyaka Başakşehir açık artırma ihalesinde satışa sunulan 38 adet dükkandan, 29 adet dükkan için teklif geldi. İhalede 34 milyon 190 bin TL'lik satış gerçekleşti. 


Fuzul İnşaat imzası ile İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Vadiyaka projesinde 361 konut ve 56 dükkan bulunuyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Vadiyaka Başakşehir'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projede banka kredisiyle vade veya firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 


18 bin metrekare arsa alanına sahip Vadiyaka Başakşehir projesi Şehir Hastanesi'ne 1 dakika, Botanik Parkı’na 5 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika, metro İstasyonuna 2 dakika yakınlıkta inşa ediliyor. 


Vadiyaka Başakşehir'in sosyal donatı alanları arasında; kafeterya, 2 adet kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı ve sauna bulunuyor. 


Telefon...