05 / 05 / 2024

Vahap Akay

Vahap Akay

Çerkezköy Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Çerkezköy'de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için yer teslimi yapıldı!

Çerkezköy İmar Sahası Taşkın Koruma İnşaatı açılış töreninde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi için yer teslimini yaptıklarını söyleyen Vahap Akay, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan bir an önce çalışmalara başlanmasını istedi.

Çerkezköy Cumhuriyet'teki piknik alanı yenileniyor!

Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı'nda Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Vahap Akay, çalışmalarda önceliği park ve oyun alanına vereceklerini söyledi.

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yıldız Akay tarafından kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Vahap Seçer'den akıllı şehir açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde ve Harita Bölümü koordinasyonuyla düzenlenen Intercontinental Geoinformation Days (IGD) adlı bilimsel toplantıya video konferans ile katılım gösterdi. 

Akay Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akay Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Aydın tarafından kuruldu.

Mehmet Akay: Kat Mülkiyeti Kanunu güncellenmeli!

Türkiye’de her yıl binlerce site inşa edildiğini söyleyen Timtaş Yönetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, bazı sitelerin belediyelerden daha fazla nüfus ve bütçeye sahip olduğunu açıkladı.

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akay tarafından kuruldu.

Akay Proje Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Akay Proje Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Akay tarafından kuruldu.

Vahap Seçer: Metro Mersin’in gelişim projesi!

Mersin Akdeniz Çarşı Esnafları Derneği’nin düzenlediği kahvaltı etkinliğinde esnafla bir araya gelen Başkan Vahap Seçer, Akdeniz Çarşı esnafının taleplerini dinledi…

Akay Üst Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Akay Üst Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Akıncı ve Ahmet Uzun ortaklığında kuruldu. 

Akay Fuar Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Fuar Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Aydın ve Sertaç Aksoy tarafından kuruldu. 

Akay İnşaat 'tan Mozambik'e 1 milyar dolarlık 5 bin konut!

Ankaralı Akay İnşaat Mozambik’in başkenti Maputo’da 1 milyar dolarlık yatırımla 5 bin konut yapmaya hazırlanıyor. Projed inşaat çalışmaları Eylül'de başlayacak.

Yaşamkent Akay Neris Evleri fiyat listesi!

Akay Neris Konutları Ankara Yaşamkent'te hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları 1 milyon 65 bin TL'den başlıyor...

Vahap Akay Haberi

Vahap Akay

Çerkezköy Belediyesi Eylül ayı Meclisi Perşembe günü saat 15.00’da toplanıyor. Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında toplanacak olan Belediye Meclisi’nde açılış ve yoklamanın ardından Çerkezköy ilçesi sınırları içerisindeki muhtelif parsellerdeki Belediye Hisselerinin satışının müzakeresi görüşülecek. Gündemin üçüncü maddesinde Mali Hizmetler Müdürlüğü’ nün 18.08.2016 gün ve 889 sayılı Belediye Başkanlığımızın 2016 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesine Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 37. maddesine göre 9.500.000,00 TL ek bütçe yapılması hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülüp karara bağlanacak.

YARDIM MİKTARI BELİRLENECEK 

Gündemin dördüncü maddesinde 25 Temmuz 2016 tarih ve 29781 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası” konulu 2016/18 sayılı Genelgeye istinaden darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın aileleri ile yaralılara yardım amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yardım kampanyası başlatılmış...