02 / 05 / 2024

Vahdettin Özkan kim

Vahdettin Özkan kim

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacağı bilgisi veren Akın, "iki temel üstüne Almanya'dan ithal edilerek uygulanacak sismik yalıtımla, hastane 11 şiddetindeki depreme kadar dayanıklı olacak" dedi.

Vahdettin Özkan kimdir?

Isparta Valisi Vahdettin Özkan kimdir? Isparta Valisi Vahdettin Özkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vahdettin Özkan, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vahdettin Özkan...

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Kahramanmaraş'ta 2016'da 277 projeye 697 milyon harcandı!

Yeni yılın ilk İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Valilik Fikret Kiraz Toplantı Salonu’nda dün yapıldı. Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan,toplantıda bölgedeki projeleri anlattı.

Isparta Şehir Hastanesi bu yıl açılacak!

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, eğitim, sağlık, çevre, ekonomi alanlarında 2015 yılında yapılan çalışmaları değerlendirdi. Özkan, yapımı devam eden Şehir Hastanesinin 2016 yılında hizmete açılmasının hedeflendiğini iletti.

Isparta'daki 5 bin kişilik yurt inşaatı ne zaman başlayacak?

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, il özel idaresi arazisine yapılacak olan 5 bin kişilik öğrenci yurt bölgesinde incelemelerde bulundu. Özkan yetkililere, üniversite öğrencilerine büyük faydası olacak olan yurt yapımının hızlandırılması talimatını verdi.

Vali Özkan Isparta şehir hastanesi binasını inceledi!

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, çalışmaları büyük bir hızla devam eden Şehir Hastanesi ve bitme aşamasına gelen Diş Hastanesi ile İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binalarında incelemede bulundu.

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Site duyurusunu kim yapar?

Genel kurul toplantıları dışındaki zamanlarda da site yönetimi bazı hatırlatmalar yapabiliyor. Site duyuruları site ilan panosuna asılıyor. Bu duyurular anagayrimenkul ve aidat ödemeleri ile ilgili olabiliyor. Peki, site duyurusunu kim yapar?

Nazım imar planlarını kim onaylar?

1/2000 veya 1/5000 ölçekte düzenlenen ve detaylı bir raporla açıklanan ve rapor ile bir bütün olarak hazırlanan plana nazım imar planı deniyor. Peki, Nazım imar planını kim onaylar?

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Kim Kardashian- Kanye West çifti 11 milyon dolarlık malikanelerinde oturmaktan vazgeçti!

Geçtiğimiz ay İtalya'da masalsı bir düğünle evlenen Kim Kardashian- Kanye West çiftinin ev krizi sürüyor. Ünlü çift, Los Angeles'ın Bel Air semtinde bulunan 11 milyon dolarlık evlerinin tadilatının bitmemesi nedeniyle halen ayrı evlerde yaşıyor...

Vahdettin Özkan kim Haberi

Vahdettin Özkan kim

Isparta Şehir Hastanesi sismik yalıtımla depreme dayanıklı olacak. AKFEN Holding'in Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle (kamu özel ortaklığı) yapımına başladığı 755 yataklı Isparta Şehir Hastanesi'nin inşaatı için ruhsat başvurusu yapıldı. Kapatılan Sümer Halı Fabrikası ile İl Özel idaresi tarafından tahsis edilen alanda yapımına başlanan hastane için AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Isparta'ya gelerek inşaat ruhsatı başvurusunu yaptı. Belediye'nin ilgili birimleri gerekli değerlendirmeden sonra Şehir Hastanesi'nin inşaat ruhsatı verecek. AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve beraberindeki heyet, önce Isparta'da Vali Vahdettin Özkan'ı ziyaret etti. Akın. 755 yatak kapasiteli Isparta Şehir Hastanesi ve inşaatıyla ilgili Vali Özkan'a bilgi verdi. Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacağı bilgisi veren Akın, "iki temel üstüne Almanya'dan ithal edilerek uygulanacak sismik yalıtımla, hastane...