05 / 05 / 2024

Vahdi Arısoy kim

Vahdi Arısoy kim

Nevşehir Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy kimdir? Vahdi Arısoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vahdi Arısoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Vahdi Arısoy..

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşüm hız kazandı! 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşümün Zeytinburnu'nda hız kazandığını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Enverio Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Enverio Enerji Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Arısoy tarafından kuruldu.

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Kim Market’te kahvaltılıklarda dev indirim! Kaşar peyniri ve zeytin 10 TL birden düştü! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Kim Market’in yeni kataloğunda kahvaltılık kategorisindeki temel ürünlerden peynir ve zeytin 10’ar lira birden indirime girdi. Kim Market yeni kataloğunda hangi ürünler ne kadar oldu? Fiyatları kaç TL? işte detaylar…

Kombi bozuldu kim öder? Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder?

Kiracıların ve ev sahiplerinin bazı hakları bulunmaktadır. Evde meydana gelen hangi hasarları ev sahibi öder, Kombi bozuldu kim öder, Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder? İşte detaylar!

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Aşkım Sedef Arısoy, Ayşegül Narin, Güray Nazlı, İsmail Filiz ve Mustafa Filiz ortaklığında kuruldu.

Ramazan geliyor! Sahur sofralarında yapabileceğiniz lezzetli tostlar için Arçelik tost makinesi Mart 2022 fiyat listesi…

Birbirinden lezzetli ve çeşitli tostları kim sevmez? Ramazan ayı da yaklaşırken sahur sofralarında en çok tercih edilen tostlar için Arçelik tost makineleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konut dönüşüm için kullanılacak!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konutun kentsel dönüşüm için kullanılacağını söyledi.

Mia İnteriors Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia İnteriors Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Miray Arısoy tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Veliefendi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan ‘İşçi Blokları’nın malikleriyle toplantı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada, 63 bin metrekarelik millet bahçesinin hizmete açıldığını söyledi.

Taksim AKM projesi nasıl hayata geçti? 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yenilenen Taksim AKM projesinin arka planını ve projenin detaylarına ilişkin bilgileri aktardı. 

Vahdi Arısoy kim Haberi

Vahdi Arısoy kim

Vahdi Arısoy kimdir?

Vahdi Arısoy, 1956 yılında Gülşehir de doğdu. İlkokulu Abuşağı Kasabasında, ortaokulu Gülşehirde, Lise eğitimini Nevşehir Ticaret Lisesinde, 1973 yılında başladığı üniversite eğitimini 1977 yılında Adana İktisadi ve ticari ilimler akademisinde tamamladı.

1978 yılında Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Kayseri il imar müdürlüğünde Muhasebeci ve fon saymanı olarak ilk kamu görevine başlayan Vahdi Arısoy, 1980 yılında Etibank bankacılık Anonim Ortaklığı emrine naklen atandı. 


Aralık 1980- Nisan 1981 tarihleri arasında kısa dönem olarak askerlik görevini ifa ettikten sonra aynı kurumdaki görevine geri dönerek bu kurumun Nevşehir ve Konya şubelerinde görev yaptıktan sonra, 1990-1998 yılları arasında Etibank Aksaray şube müdürlüğü yapmıştır. 


1998 Şubat ayında kamudaki bu görevinden istifa ederek ilk özel teşebbüs deneyimi olan Toprakbank Aksaray şubesinin kurucu müdürü olarak beş yıl müdürlük yapmıştır....