12 / 05 / 2024

Vahid Babaei

Vahid Babaei

Milamoon Turizm ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Vahid Babaei, Yadollah Karimi tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu

White House Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White House Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Darya    Mırzaeı ve Vahid Rad tarafından kuruldu.

Dorsa İstanbul İnşaat İlaç Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dorsa İstanbul İnşaat İlaç Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Tan,  Serkan Tan ve  Vahid Muhammedoğlu tarafından kuruldu.

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahid Akbarinoor tarafından açıldı.

Lotus Global Turkey Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Global Turkey Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vahid Karamimoghadam tarafından kuruldu.

Orkideh Gayrimenkul ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Orkideh Gayrimenkul ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Babaei Kalam, Leila Babaei ve Tohid Zoruufi ortaklığında kuruldu.

Nationalist Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Nationalist Dekorasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Navid Farmanara ve Vahid J. Esmaeli ortaklığında kuruldu.

Lion Group Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lion Group Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Alipor,Vahid Taghavi ve Yasin Soltani ortaklığıyla kuruldu...

Bersad Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bersad Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de Ali  Kahraman ve Vahid Salmanı ortaklığında kuruldu. 

İmpexunıon Dekorasyon Makina ve Petrokimya İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

İmpexunıon Dekorasyon Makina ve Petrokimya İthalat İhracat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Vahid Sobhanı tarafından kuruldu.

Javid Javad İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Javid Javad İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ahmad Vahid İbrahimzade ve Ahmet Javid İbrahimzade ortaklığında 500 bin TL sermaye ile 20 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Adib Group İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Adib Group İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Vahid Adıbjoo imzasıyla kuruldu

Melba Makina İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melba Makina İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile İstanbul Başakşehir'de kuruldu. Şirketin ortakları Vahid Mahboubimatin, Amir Hossein Mahboubimatin, Hamid Mahboubimatin...

Milamoon Turizm ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milamoon Turizm ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Vahid Babaei, Yadollah Karimi tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu

Vahid Babaei Haberi

Vahid Babaei

Milamoon Turizm ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Vahid Babaei, Yadollah Karimi tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu. 


Milamoon Turizm ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; konaklama hizmeti gayrimenkul faaliyetlerinde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Milamoon Turizm ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Mis Sokak,...