06 / 05 / 2024

Vahit Bahçeçi

Vahit Bahçeçi

YB Emlak Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Vahit Bahçeçi ve Mahmut Furkan Yüce ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

New Holland T3B serisi bahçe tarımının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

New Holland T3B serisi, bahçe tarımı ile uğraşan çiftçiler için ideal ölçüler, yüksek güç, maksimum tork, özellikli vites ve kuyruk mili gibi özellikleriyle cezbediyor. Fiyat performans açısından çiftçilerin vazgeçilmezi olmaya aday T3B’nin Eylül ayı fiyatı ise şu şekilde.

Bahçe, tarla traktörü alacak çiftçiler dikkat! Hattat Traktör fiyatlarını açıkladı! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Çiftçilerin merakla takip ettiği  Hattat Traktörün Eylül 2022 fiyat listesi yayımlandı. Peki, Hattat traktörün Eylül 2022 fiyatları ne kadar? Hattat bahçe traktör fiyatları kaç lira? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hattat Traktör'ün bahçe ve tarla traktör fiyatları ne kadar? En ucuz traktör kaç TL? İşte 25 Haziran 2022 fiyat listesi

Çiftçilerin merakla takip ettiği Hattat Traktörün 25 Haziran 2022 fiyat listesi yayımlandı. Peki, Hattat traktörün Haziran 2022 fiyatları kaç lira? Hattat bahçe traktör fiyatları ne kadar? İşte 25 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bahçe ve tarla traktörü alacaklar dikkat! Hattat Traktör'ün fiyat listesi yayımlandı! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi

Çiftçilerin merakla takip ettiği traktör Hattat Traktörün 24 Haziran 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki, Hattat traktörün Haziran 2022 fiyatları ne kadar? Hattat bahçe traktör fiyatları kaç TL? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 434 Ada 9 Parsel, 436 Ada 3 Parsel ile 434 Ada 12 Parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 632/Park ve Çevresindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1746 Parsel ve 2153 Parselin Tamamı, 274 Parselin Bir Kısmı ile 1746 Parselin Doğusundaki Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Bilirkişi raporunda Bahçeşehir Göleti'ndeki inşaat ticari amaç için yapılıyor denildi!

İstanbul Bahçeşehir Gölet’teki parsellere dair imar planının iptali davasında bilirkişi raporu dosyaya eklendi. Raporda, dava konusu planlarda önerilen ticaret alanlarının kar amaçlı ticari faaliyete dönüştüğü açıklandı.

Bahçeşehir Hayat'ta finansman desteği!

Bahçeşehir’de hayata geçirdiği projelerle bölgenin değişimi ve gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, yatırımcılardan aldığı güvenin karşılığını veren bir yaklaşım sunuyor. 

Vahit Bahçeçi Haberi

Vahit Bahçeçi

YB Emlak Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Vahit Bahçeçi ve Mahmut Furkan Yüce ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu. 


YB Emlak Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b. Her...