07 / 07 / 2024

Vaillant adapazarı enerji verimliliği seminerleri

Vaillant adapazarı enerji verimliliği seminerleri

Vaillant, düzenlediği "Isıtma Sistemlerinde Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji" konulu toplantı ile Adapazarlı müteahhitleri bilgilendirdi. Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş'a da bugüne kadarki katküarmdan dolayı bir plaket verildi.

Adapazarı - Tepeören Enerji İletim Hattı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, 380 kV Adapazarı - Tepeören Kuzey ( Yenileme ) Enerji İletim Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Adapazarı-Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı'na göre, Adapazarı-Sakarya Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak..

Osmanca-Adapazarı'nda imar planı yapımı işi ihalesi!

TEİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü, Osmanca-Adapazarı Enerji İletim Hattı Kamulaştırma Haritası ve İmar Planı Yapımı İşi ihale ediyor..

Adapazarı-İzmit Enerji İletim Hattı için kamulaştırma!

154 kV Adapazarı-Köseköy-Hyundai-Enerjisa-İzmit-Yarımca I-Tepeören Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi Kapsamındaki Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Osmanca-Adapazarı Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

380 kV Osmanca-Adapazarı Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi Kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Vaillant, yeni konseptini Adana'da hayata geçirecek!

Isıtma ve soğutma sektörünün yenilikçi firması Vaillant, 140 yıllık tecrübesini aktardığı "Enerji Danışmanlığı" konseptini İstanbul’dan sonra Adana'da uygulamaya koyacak.

Vaillant konutların ihtiyacına göre enerji modellemesi yapıyor!

Vaillant, Enerji Danışmanlığı ile konutların ihtiyacına göre enerji modellemesi yaparak, daha verimli ve maliyet tasarruflu cihaz alternatifleri sunuyor.

Adapazarı - Tepeören Yenileme Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Adapazarı - Tepeören (Kuzey) Yenileme Enerji İletim Hattı Projesi için proje güzergahına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Bakanlar Kurulu'nun kararı bugün Resmi Gazete' de yayımlandı...

Vaillant, Adapazarlı müteahhitleri bilgilendirdi!

Vaillant, düzenlediği "Isıtma Sistemlerinde Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji" konulu toplantı ile Adapazarlı müteahhitleri bilgilendirdi. Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş'a da bugüne kadarki katküarmdan dolayı bir plaket verildi.

Adana ve Mersin HiltonSA Otelleri güneş enerjisine Vaillant ile geçti!

Yenilenebilir enerjili ürünler alanında dünyanın önde gelen markası Vaillant, Mersin HiltonSA’ya dünyanın 4. en büyük drainback güneş enerji sistemini kurdu...

Vaillant enerji verimliliği yönetimi hizmetine başladı!

Vaillant, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından “Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi” olarak yetkilendirildi.

Vaillant Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi yetkisi aldı!

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü, Vaillant şirketine Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği ile zorunlu hale gelen "Yeni yapılacak binalarda enerji kimlik belgesi" düzenlemesi için yetki verdi.

Vaillant Türkiye'ye Vaillant Group 2012 Sürdürülebilirlik Ödülü!

Vaillant Türkiye, yenilenebilir enerji ve enerjinin verimli kullanılmasına yönelik hayata geçirdiği eğitim projeleriyle Vaillant Group bünyesinde faaliyet gösteren şirketler arasında verilen S.E.E.D.S ödülüne layık görüldü

Vaillant adapazarı enerji verimliliği seminerleri Haberi

Vaillant adapazarı enerji verimliliği seminerleri


İklimlendirme sektörünün lideri Vaillant, düzenlediği "Isıtma Sistemlerinde Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji" konulu toplantı ile Adapazarlı müteahhitleri bilgilendirdi. Vaillant Türkiye Satış Direktörü Vedat Yazar, doğalgazm 2006'da Adapazarı'na geldiğini belirterek şöyle devam etti: "1992'de Türkiye pazarına girdiğimizde sadece Ankara, İstanbul ve İzmir'de doğalgaz vardı. Şu anda 61 ilde doğalgaz var. Türkiye kullanıcı sayımız 1 milyon 200 bin. 

Vaillant yüzde 23'lük pazar payıyla Adapazarı'nda lider." Toplantı öncesi Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş'a da bugüne kadarki katkılarından dolayı bir plaket...