02 / 05 / 2024

vakıf yalıları boğaz

vakıf yalıları boğaz

VAKIFLAR Genel Müdürü Yusuf Beyazıt, İstanbul'da Boğaz'da Vakıflar'a ait villa ve yalılarıda oturan, bugüne kadar hiç kira ödememiş yerlerin tespitinin yapıldığını, buralarda oturan ünlülerin belli olduğunu söyledi.

1938'de 'Boğaz'ın süsü' olarak nitelendirilen Bebek ve İstinye arasındaki yalılar için yıkım kararı! 

1938 yılında Bebek ve İstinye arasındaki sahada yeni yol istikametinden dolayı burada bulunan yalıların yıkılmasına karar verilmiş. 

İstanbul Boğazı'nda yalı satan emlakçıya 36 milyon TL komisyon: 1 yalı satışı emlakçıyı zengin ediyor!

Emlakçılar, İstanbul Boğazı’nda yalı satışını yaptıklarında Adalar’dan 1 yalı dairesi, 11 milyon lira değerinde bir yat ve lüks bir otomobil alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Vesen Yalıları'nda yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Vesen Yalıları'nda yüzde 20'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Vesen Yalıları'nın teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor. 

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar için şok uyarı! Uzman isim tarih verdi: Yalıları birkaç kez su basacak!

Boğaziçi Üniversitesi İklim Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, İstanbul Boğazı'ndaki yalılar için çarpıcı uyarılarda bulundu. 

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

Vakıf kartla restoran ve kafe harcaması yapmaktan korkmayın! İşte harcadıkça harcatan kampanyanın detayları!

Vakıf kartlılar yaşadı! Yapılan restoran ve kafe harcamalarınıza 80 TL Worldpuan veriliyor. İşte kampanya detayları!

Uzman isimden korkutan sözler: Boğaz'daki yalılar sular altında kalacak!

Prof. Dr. İhsan Çiçek, iklim değişikliğine dikkat çekerek deniz suyunun 2 metre yükseleceğini söyledi. İhsan Çiçek ayrıca  Boğaz'daki yalıların alt katlarının sular altında kalacağını da sözlerine ekledi.

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda 24 ay 0 faiz fırsatı!

Vesen Yapı’nın İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da, İller Bankası arsası üzerinde inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda sıfır faiz fırsatı ile çok özel ödeme avantajlarının sunulduğu fırsatlar başladı.

İstanbul Boğazı'nda yalı satışları hızlandı!

İstanbul Boğazı'nda pek çok yalı bulunuyor. Pandemiyle beraber satışa sunulan yalı sayısı arttı. İstanbul Boğaziçi şu an 60-62 yalı satışta. Boğaziçindeki yalıların fiyatları 10 milyon TL'den başlıyor...

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar kapışılıyor!

İstanbul Boğazı'nda konumlanan yalılara gösterilen rağbet arttı. Kurda yaşanan ani dalgalanmalar sebebiyle yalılara olan talep arttı ve yalıların cazibesi yükseldi. Son 1.5 senede 20 yalının el değiştirdiği belirtildi.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılarla ilgili korkunç iddia!

TBMM İklim Araştırma Komisyonu'nda korkunç iddialarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, İstanbul Boğazı'ndaki yalıların sular altında kalabileceğini söyledi. 

vakıf yalıları boğaz Haberi

vakıf yalıları boğaz

Beyazıt ‘Daha öncesi ne kadar gayrimenkulümüz var bilmiyorduk. Şimdi neyimiz var biliyoruz. İstanbul'da da maalesef yıllarca işgal edilmiş, bize hiç kira ödememiş. Hiç gelir elde edemediğimiz, kapanın elinde kalmış yığınla yer vardı. Bunlarında şu anda tespitleri yapıldı' dedi. Beyazıt ‘O zamanki ünlülerin işgal ettiğini gördük' dedi. 27 bin gayrimenkulün tespitinin yapıldığını söyleyen Beyazıt ‘Bu yerler bilgisayarlarda mevcut' diye konuştu....