28 / 04 / 2024

VakıfBank geleneksel bayram kredisi

VakıfBank geleneksel bayram kredisi

VakıfBank, Kurban Bayramı ve 2014 - 2015 eğitim dönemi öncesi nakit ihtiyacı olanlara yüzde 0,89'dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin liraya kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor.

Vakıfbank'ın bu kampanyası ağızları açık bıraktı! Emekliler ve özel sektör çalışanları bayram edecek

Vakıfbank, acil peşin paraya ihtiyaç duyan vatandaşlara has yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya vesilesi ile müşteriler, düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme alternatifleriyle. kredi kullanabilecekler. Kampanya hakkında detaylar haberimizde.

Vakıfbank promosyon rakamını güncelledi! Emekliler bayram edecek!

Özel bankalardan sonra kamu bankaları da emekli maaş promosyonlarında güncellemeye gitti ve son rakamı Vakıfbank duyurdu. Vakıfbank emekli maaş promosyon rakamlarını yeniledi. İşte emekliye verilecek o rakam…

Emekliler bayram edecek! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank kampanyalarını peş peşe güncelledi! Nakit para verilecek!

Emekliler kamu bankalarının güncel emekli promosyon ücretlerini araştırmaya devam ediyor. Emekli promosyonun güncel rakamları peş peşe güncellendi. Peki kamu bankalarının emekli promosyon ücretleri ne kadar? İşte Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kampanya detayları...

Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank güncel kampanyasını duyurdu! Emekliler bayram edecek! Nakit 5 bin TL verilecek!

Milyonlarca emekli vatandaş kamu bankalarının güncel emekli promosyon ücretlerini merak ediyor. Emekli promosyonun güncel rakamları art arda açıklandı. İşte Halkbank, Ziraat, Vakıfbank kampanya detayları...

Emeklileri bayram ettirecek karar geldi! Vakıfbank, Ziraat ve Halk Bank, peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

Bankaların emekli promosyon yarışlarına kamu bankaları da katıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından verilen karardan sonra kamu bankalarının emekli promosyon ücretleri yükseltildi. Vakıfbank, Ziraat, Halkbank emekli kampanyasını peş peşe açıkladı! Hemen bakın...

Emeklileri bayram ettirecek haber az önce geldi! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Hemen bir göz atın!

Temmuz ayında verilen ve milyonlarca kişiyi ilgilendiren emekli zammından sonra bankaların emekli maaş promosyon ödemelerinde de artışlara gidildi. Emeklileri bayram ettirecek haber az önce geldi! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı...

VakıfBank’tan ikinci Enflasyon Endeksli Konut Kredisi!

VakıfBank bugün ikinci enflasyon endeksli konut kredisi ürününü duyurdu. Banka kampanya kapsamında ilk 5 yıl sabit faizli sonraki 5 yıl ise enflasyon endeksli konut kredisi seçeneği sunuyor.

Vakıfbank'ın 3 bin 369 konutu satışa çıkacak!

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bu yıl 3 bin 369 konutu yatırımcılar ve kurumlar için satışa çıkaracaklarını açıkladı. 

VakıfBank'tan Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi!

VakıfBank, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir konut kredisi sunuyor. VakıfBank, enflasyona endeksli mevduat ürününden sonra ‘Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi’ ile ev shaibi olmayı kolaylaştırıyor.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2’nin üzerinde seyrederken VakıfBank banka gayrimenkulü konutlar için yüzde 1.30 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank kampanyalı konut kredisi faizlerini arttırdı!

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyasında sunduğu yüzde 0.98 faiz oranlarına son verdi. Banka konut kredisi faiz oranlarını 32 puan yükseltti.

VakıfBank yüzde 0.98 faizli konut kredisi kampanyası!

VakıfBank yükselen konut kredisi faiz oranlarına rağmen yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kampanyası sürdürmeye devam ediyor. VakıfBank yüzde 0.98 faizli banka gayrimenkulü konut kredisi detayları nedir?

VakıfBank’ta konut kredisi faiz oranlarını yükseltti!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarının peş peşe arttığı haftada VakıfBank’ta konut kredisi artışlarına dahil oldu. Banka konut kredisi faizlerini 24 puan birden yükseltti…

VakıfBank geleneksel bayram kredisi Haberi

VakıfBank geleneksel bayram kredisi

VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre, "Geleneksel Bayram Kredisi"yle nakit ihtiyacı olan müşterilerine yüzde 0,89'dan başlayan faiz oranlarıyla 500 liradan 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sağlıyor. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri bulunan kampanya kapsamında, 3 aydan 36 aya kadar değişen vadelerde geri ödeme fırsatı veriliyor.


Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyası başlatan VakıfBank, bu bayramda da kampanyaya yoğun ilgi ve talebin oluşmasını hedefliyor. Banka, Kurban Bayramı'nın yeni eğitim dönemine denk gelmesiyle sadece bayrama yönelik değil, okul ihtiyaçlarının da finansmanı için uygun şartlarda kredi imkanı sağlıyor. Başta emekliler, özel sektör ve kamu çalışanları olmak üzere tüm bireysel müşterilerin ihtiyaçlarını kefilsiz, formalitesiz hızlı bir şekilde karşılamak için çözümler sunuyor.


VakıfBank "Geleneksel Bayram Kredisi"yle...