13 / 05 / 2024

Vakıflar heybeliada restorasyon ihalesi

Vakıflar heybeliada restorasyon ihalesi

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte ihale detayları...

Vakıflar'dan Heybeliada'da restorasyon karşılığı kiralık ahşap ev! 

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Heybeliada'da yer alan bahçeli ahşap evi restorasyon ya da onarım karşılığı kiraya verecek. 

Vakıflar’dan Heybeliada'da restorasyon karşılığı ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte ihale detayları...

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf İnşaat Restorasyon A.Ş.'yi ihalelere çağırmadı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, milyon liralık işleri kendisine ait olan inşaat şirketi yerine dışarıya yaptırdığı ileri sürüldü. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü kardeş ülkelerdeki tarihi eserleri restore ediyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, restorasyon çalışmalarını kardeş ülkelerde de devam ettiklerini açıkladı. Ersoy, ''84 yıl sonra Fatih Sultan Mehmet Vakfının mülkiyetindeki ve tapusunda olan Ayasofya Kebir Camisi'ni hem inanç hem kültür turizmine kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz'' dedi.

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Galata Kulesi açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürlüğünün Twitter hesabından Galata Kulesi'nde gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarına ilişkin açıklama yapıldı. 

Vakıflar Genel Müdürlüğünün restorasyonları ders konusu oldu!

Yurt içinde ve yurt dışında pek çok restorasyon yapan Vakıflar Genel Müdürlüğünün Makedonya Haydar Kadı Cami restorasyonu, bu ülkedeki bir üniversitede ders olarak okutuluyor.

Vakıflar, Edirne Kasımpaşa Camisi'ni yükseltecek!

Edirne'de, Tunca Nehri kıyısında taşkınlar nedeniyle harap olan cami, Vakıflar Genel Müdürlüğünce yapılacak restorasyon kapsamında 3 metre yükseltilecek

Vakıflar Samsun, 3 ilde 16 tarihi camiyi restore ediyor!

Vakıflar Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından Samsun'da 8, Sinop'ta 7, Ordu'da 1 adet olmak üzere il merkezleri ve ilçelerde devam eden 16 restorasyon çalışmalarının 2016'da bitirilmesi hedefleniyor.

Sivas Vakıflar'dan 6.9 milyon TL'ye 49 yıl kiralık taşhan!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sivas Merkez Paşaköy Mahallesi'nde bulunan taşhanı restorasyon ve onarım karşılığı 49 yıllığına kiraya çıkarıyor. Söz konusu kargir taşhanın proje ve uygulama bedeli 6 milyon 976 bin TL olarak belirlendi.

Kuruçeşme'de Vakıflar'dan ahşap ev restorasyon karşılığı kiralama işi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü; Beşiktaş Kuruçeşme'de yer alan ahşap ev ve arsayı restorasyon karşılığı 25 yıl süreyle kiraya verilecek. İhalesi 25 Eylül'de yapılacak.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 13 yılda 4 ildeki 119 tarihi eseri onardı!

Vakıflar Kastamonu Bölge Müdürü Yavuz Yücebıyık yaptığı açıklamada, bölge bazında 2000-2013 yıllarında 119 tarihi eseri onardıklarını belirterek, restorasyon işlemine 23 milyon 311 bin lira harcandığını söyledi.

Vakıflar heybeliada restorasyon ihalesi Haberi

Vakıflar heybeliada restorasyon ihalesi

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. Restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesinin gerçekleştirileceği gayrimenkul İstanbul ili, Adalar ilçesi, Heybeliada Mahallesi'nde yer alıyor. 

839,06 metrekare alana sahip gayrimenkulün tahmin edilen bedeli 6 milyon 427 bin 320 TL, geçici teminat bedeli ise 192 bin 819 TL olarak belirlendi.

Mülkiyeti Şehzade Sultan Mehmet Han Vakfına ait olan İstanbul İli, Adalar İlçesi, Heybeliada Mahallesinde bulunan 120 Ada, 5 parsel (Eski: 63ada, 4 nolu parsel), 839,06 m² alanlı, “Bahçeli Ahşap Ev” vasıflı taşınmazın restorasyon ihalesi 13 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

BAHÇELİ AHŞAP EV VASIFLI ESKİ ESER TESCİLLİ TAŞINMAZIN 30 (OTUZ) YIL
SÜRELİ RESTORASYON VEYA ONARIM KARŞILIĞI KİRA VE
İŞLETME İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğünden:
Mülkiyeti Şehzade Sultan...