28 / 04 / 2024

Vali Ahmet Turhan

Vali Ahmet Turhan

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan kimdir? Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Turhan, ne zamandan veri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Turhan...

Balıkesir İmam Hatip Lisesi Kız Yurdu inşaatında sona gelindi!

Balıkesir İlme Hizmet Derneği ile Balıkesir İmam Hatip Lisesi Mensupları Derneği tarafından yaptırılan İmam Hatip Lisesi Kız Yurdu inşaatında sona gelindi...

Kütahya'da imar çalışmaları ile düzenlemeler yapıldı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığıgnda, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

Kütahya Yoncalı'nın geleceği planlanıyor!

Kütahya’nın önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Yoncalı’nın dünü, bugünü ve geleceği’ konulu istişare toplantısı, yapıldı. Vali Ahmet H. Nayir, "Belediyemizin burasıyla ilgili olarak bir termal turizm bölgesi olmasına yönelik imar çalışması var." dedi.

Batman Sason'a TOKİ geliyor!

Batman'ın Sason ilçesini ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, en kısa sürede ilçe merkezinde TOKİ konutları inşa edileceğini söyledi.

Batman'daki kentsel dönüşüm Vali Ahmet Deniz’e anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolat, Vali Ahmet Deniz’i ziyaretinde Batman'daki kentsel dönüşümü ele aldı.

Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne imar planı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bitlis'te yatırımcıya arsa tahsisi!

Bitlis Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Ahmet Çınar, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Davut Tezcan ile 3 yatırımcıya arsa tahsisi için sözleşme imzaladı.

Denizli'nin nakışlı camileri restore edilecek!

Denizli’nin nakışlı camileri yeniden hayat bulacak. Vali Ahmet Altıparmak liderliğinde başlatılan proje çerçevesinde il genelindeki tarihi camiler özüne uygun restore edilecek.

Denizli'deki 217 projeden 34'ü tamamlandı!

Denizli'de Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İl genelinde devam eden 217 projeden 34'ünün tamamlandığı, 134 projenin devam ettiği 26 projenin ihale aşamasında olduğu, 23 ihalenin ise hazırlıklarının devam ettiği bildirildi.

Iğdır cazibe merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Iğdır'a geldi. Bakan Arslan, Vali Ahmet Turgay Akman'dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Veysel Eroğlu'ndan Uşak'a milli park müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için geldiği Uşak'ta ilk olarak Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti.

Ahmet Altıparmak'tan Erzurum Çifte Minareli Medrese talimatı!

Erzurum Çifte Minareli Medrese’ye döşenen borular İl Koordinasyon Kurul Toplantısı’nda yeniden gündeme geldi. Vali Ahmet Altıparmak, “SİT kanununa uygun olabilir, ama göze uygun değil. Olukların görünmemesi lazım” dedi.

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor!

Bitlis OSB Yönetim Kurulu Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Vali Ahmet Çınar başkanlığında düzenlenen toplantıda, OSB yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği belirtildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası açıldı!

Bursa’da 1879 yılında Vali Ahmet Vefik Paşa zamanında, Eşref ve Hüsnü beylerin Belediye reislikleri döneminde yaptırılan hizmet binasından sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni ve modern hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Vali Ahmet Turhan Haberi

Vali Ahmet Turhan

Ahmet Turhan kimdir?

Balıkesir Valisi Ahmet TURHAN 1966 Yozgat Yerköy doğumludur. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 


Kısa süre avukatlık ve 2 yıl da hakim adaylığı yaptıktan sonra 1990 yılında Mülki Amirliğe geçti. 

Sırasıyla Bursa-Keles, Diyarbakır-Hani, Samsun-Tekkeköy, Mardin-Midyat, Kayseri-Yahyalı, Konya-Cumra, Kayseri-Develi Kaymakamlıkları ve Batman Valisi olarak görev yaptı.

03 Ağustos 2012 tarih ve 28373 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 01.08.2012 tarihli ve 2012/3511 Sayılı Kararname ile Balıkesir Valiliğine atanmıştır.

Evli ve üç çocuk sahibi olan Vali Ahmet TURHAN ingilizce bilmektedir.


Ahmet Turhan, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Merkez Valisi olarak...