25 / 05 / 2024

vali Hasan İpek

vali Hasan İpek

Şırnak Valisi Hasan İpek kimdir? Şırnak Valisi Hasan İpek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan İpek, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Hasan İpek...

Rubenis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Rubenis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan İpek tarafından kuruldu.

Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’ten Prokule Türkiye'ye destek!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Kurucuları Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek, Nevşehir’in önemli ismi Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’in ziyaretiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Fatih Peker ortaklığında kuruldu.

Diyarbakır yeniden inşa edildi!

Bir dönem terörle anılan Diyarbakır, kötü günlerini geride bıraktı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Huzuru sağladık, 2015-2018 arasında yüzde 50 büyüdük. Şimdi hedef 2 yılda 25 bin kişiye istihdam sağlamak” dedi.

Hasan Basri Güzeloğlu emlakçılarla buluştu!

Emlakçılar Odası yönetimi ile bir araya gelen Vali Hasan Basri Güzeloğlu, kentteki emlak ve konut piyasasının geliştiğini, oda yönetiminin de üyelerinden başlayarak eğitim çalışmalarıyla kent için önemli işler yapacağına inandığını söyledi.

Giresun Güre'deki öğrenci yurdunun yüzde 27'si tamam!

Yüksek öğrenim yurdu inşaatı aralıksız devam ediyor Vali Hasan Karahan Güre mevkiinde yapımı aralıksız devam eden bin kişilik Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunun inşaatında incelemelerde bulundu.

Bon İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bon İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan İpek tarafından 6 milyon TL sermaye ile 7 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

İzmit Perşembe Pazarı taşınacak yer arıyor!

Perşembe Pazarı, 15 Temmuz’dan sonraki iki Perşembe kurulamadı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile görüşen Ahmet Serim "Doğu Kışla alanı ilk düşünülen bölge. Önümüzdeki Perşembe gününe kadar bu sorunun çözüleceğine inanıyoruz.” dedi.

Hasan İpek: Jatomi’nin salonlarına talibiz!

Türkiye’de spor aletleri pazarının önde gelen oyuncularından Ağrılı işadamı Hasan İpek, Türkiye’den bir gecede kaçan Jatomi ile temaslara başladığını söyledi. İpek, “Jatomi’nin salonlarına talibiz." dedi.

Burdur Fatih Gençlik Parkı açıldı!

BURDUR'un Bucak İlçesi'nde yapımı tamamlanan Fatih Gençlik Parkı törenle açıldı. Vali Hasan Kürklü, "İnsanı yaşat ki devletimiz yaşasın diye bir kültür anlayışımız var. İnsana yapılan yatırım en güzel yatırımlardan birisidir." dedi.

Burdur Nurhan Çiftçibaşı Parkı açıldı!

Burdur Belediye Meclisi'nin kararıyla Gazi Atatürk Stadyumu'nun yakınındaki parka adı verilen Nurhan Çiftçibaşı Parkı açıldı. Parkın açılış törenine Vali Hasan Kürklü de katıldı...

Giresun Çınarlar Camii hizmete açıldı!

Restorasyonu tamamlanan Giresun Çınarlar Camii, Vali Hasan Karahan’ın da katıldığı törenle açıldı. 560 bin TL'yen yenilenen caminin restorasyon çalışmalarına 1 Mayıs 2015 tarihinde başlanmıştı.

Kocaeli'de 6 bin 687 müteahhitlik firması var!

KOTO'da düzenlenen sektör istişare toplantısında inşaat sektörüne dair konuşan vali Hasan Basri Güzeloğlu, kentte toplam 6 bin 687 müteahhitlik firması olduğunu söyleyerek ''Kocaeli'de 59 bin 341 kişi sigortalı olarak istihdam ediliyor" dedi.

vali Hasan İpek Haberi

vali Hasan İpek

Hasan İpek kimdir?

Vali Hasan İpek, 1959 yılında Karabük’ te doğdu. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1983-84 yıllarında avukatlık stajını yaptı. Zonguldak kaymakam adaylığı, Kastamonu-İnebolu ve Cide, Sivas-Koyulhisar, Iğdır-Aralık ilçelerinde kaymakamlık, İzmir, Kütahya ve Burdur illerinde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


 1 yıl süreyle İngiltere’ de eğitim gördü. Belçika-Brüksel’ de NATO uzmanlığı yaptı. Japonya’ da afet yönetimi eğitimleri aldı. 17 Ağustos 1999 Marmara ve 12 Kasım 1999 Düzce depremlerinde İçişleri Bakanlığı Kriz Merkezi başkanlığı görevlerini icra etti. İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı yaptı. 2003 yılında Başbakanlık Kriz Merkezi'ni kurmak üzere İzmir vali yardımcılığı görevinden başbakanlık danışmanlığına getirildi. 


2003-2009 yılları arasında Başbakanlık Türkiye Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü, 2009-2010 yıllarında Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın kurucu...