08 / 07 / 2024

Vali İbrahim Şahin

Vali İbrahim Şahin

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali İbrahim Şahin’e belediyenin bazı çalışmalarını gezdirerek yerinde bilgi verdi...Vali Şahin Samsun’a yapılması planlanan golf sahası konusunda bilgi verdi...

Depremzedelere müjde! Kilis'te 645 deprem konutu aralık sonunda teslim edilecek

Kilis'te depremzedeler için yapılan 645 konutun aralık ayı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Vali Tahir Şahin, "2024 senesinde de depremzede hemşehrilerimizin hepsini konutlarına kavuşturmayı istiyoruz." diye konuştu.

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli tamamlanıyor!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen toplantı sonrasında Vali Hulusi Şahin, yapımı bitirilen 100 yatak kapasiteli Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli'ni inceledi.

Netelsan Kimya İnşaat Otomotiv Reklam Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netelsan Kimya İnşaat Otomotiv Reklam Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu. 

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

Samsun 19 Mayıs'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs ilçesine arıtma tesisi müjdesi verdi.

Van'da inşaat sektörü Mart'ta hareketlenecek!

Vali İbrahim Taşyapan’ın genel sekreterliğine başlayan Mehmet Yaşar, kentteki ziyaretlerini sürdürüyor. Yaşar, otogar, imar sorunu, ilçelerdeki sıkıntılar, belediyenin borçları gibi önemli konuları değerlendirdi.

Van'daki imar ve kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

Vali İbrahim Taşyapan’ın Van Büyükşehir Belediye Başkanlığına vekaleten atanmasının ardından genel sekreterliğe başlayan Mehmet Yaşar, kentteki ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali İbrahim Şahin Haberi

Vali İbrahim Şahin

Samsun’da devam eden yatırımlar ve hayata geçecek projeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali İbrahim Şahin ile birlikte yerinde inceledi. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ilk olarak Vali İbrahim Şahin ile birlikte Amisos Cafe’de kahvaltı yaptı. Ardından Başkan Yılmaz, direksiyonun başına geçip makam arabasıyla Vali Şahin ile birlikte Adnan Menderes Bulvarı’ndaki sahil yolu projesini yerinde inceledi. Daha sonra raylı sistem Ondokuz Mayıs Üniversitesi İstasyonu’nda tramvaya binen Başkan Yılmaz ve Vali Şahin, vatandaşlarla bir arada yolculuk yaptı. Tramvayda yolculuk yapan vatandaşlarla sohbet eden Vali ve Başkan, daha sonra SAMULAŞ Genel Müdürlüğü Raylı Sistem Bakım Onarım ünitelerini gezerek burada SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan’dan bilgi aldı.


Vali Şahin ve Başkan Yılmaz yaptıkları ziyaretin ardından Büyükşehir Belediyesi Doğal Taş Elemanları Üretim Fabrikası’nı...