07 / 07 / 2024

Vali Karaloğlu Yeşil çevre ile ilgili açıklama

Vali Karaloğlu Yeşil çevre ile ilgili açıklama

Vali Karaloğlu: "Bu yatırımlarımız sayesinde, bölgede bulunan sanayicimizin hem ilave talepleri karşılanacak, hem de burada bulunan konutlardan gelecek olan atık su talepleri karşılanmış olacak." dedi.

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD tarafından gerçekleştirilen Gündem Buluşmaları'nda Yeşil Mutabakat konuşuldu. Horizon Consultancy Yönetici Ortağı Eser Erginoğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin merak edilen konuları katılımcılara aktardı. 

Yeşil Mutabakat Eylem Planı inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu Yeşil Mutabakat Eylem Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeşil mutabakat açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kendi enerjisini üreten evler ve mahalleleri yaratacağız" dedi.

Nurgül Yeşilçay Bodrum'daki evinde 100 bin TL'lik tadilat yaptırdı!

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz sene satın aldığı Bodrum’daki evine 100 bin liralık tadilat yaptırdı. Güzel oyuncu, sevgilisi ve oğlu Osman Nejat’la yaz aylarını orada geçirecek

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da yeşil alanları imara açan bir belediye olmayacağız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yeşil Alanlar Çalıştayı”nın açılış konuşmasını yaptı. İmamoğlu, "Bu şehirde asla yeşil alanları imara açan bir belediye olmayacağız" dedi...

Ekrem İmamoğlu, İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması yönündeki kararın iptalini istedi! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Levent'teki İETT garajı arazisinin de içinde olduğu İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması ve bazı parsellerin de AKP'li ilçe belediyelerine tahsis edileceği kararı mahkemeye taşıdı...

Ekrem İmamoğlu'nun veto ettiği yeşil alan kararı İBB Meclisi'nde kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vetosuna karşı, kendi kararında direndi, İstanbul 295 bin metrekare yeşil alan kazandı.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Ateşoğlu tarafından kuruldu. 

Yeşil GYO Elexia Dolapdere ön talep formu!

Ön talep toplanan Elexia Dolapdere projesi İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nun Dolapdere ilçesinde yükseliyor. İşte Yeşil GYO Elexia Dolapdere ön talep formu...

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi   Mustafa Turgay Gürdenlioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yeşil çatılar şehirlerde sel riskini azaltıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, dünyada hızla yayılan yeşil çatı uygulamalarının, şehirlerde sel oluşumunu azalttığını belirtti.

Vali Karaloğlu Yeşil çevre ile ilgili açıklama Haberi

Vali Karaloğlu Yeşil çevre ile ilgili açıklama

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gürsu da bulunan 'Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu' olağan toplantısına katıldı. Çevre konusunda çok hassas davrandıklarını belirten Vali Karaloğlu: "Bugün 'Yeşil Çevre' ile alakalı rutin toplantımızı gerçekleştirdik. Bazı maddelerimiz vardı ve onları görüştük. Debilerle ilgili kararlar alındı. Arıtma tesisimizde 50 bin metre küpten, 150 bin metre küp'e kapasiteyi artıracak olan yeni yatırımlarımızı görüştük. Bu yatırım inşaatımızın %50'si tamamlanmış durumda. İnşallah haziran ayına kadar arıtma tesisimizde ki kapasite artırımımız tamamlanmış olacak. Bu yatırımlarımız sayesinde bölgede bulunan sanayicimizin hem ilave talepleri karşılanacak hem de burada bulunan konutlardan gelecek olan atık su talepleri karşılanmış olacak. Kentin doğusunda önemli bir sorunu gidermiş olacağız. Şu an itibariyle yatırım gayet iyi gidiyor ve temmuz ayında da hizmete girmiş...