29 / 04 / 2024

Vali Şahin

Vali Şahin

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Yıldız Sarayı'nda restorasyon çalışmaları devam eden bölümleri inceledi. Yıldız Sarayı'nın Silahhane'sine geçen Vali Şahin, tarihi kitapları ve yapılan yayınları inceledi.

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 

İbrahim Şahin günlük kiralık dairelere karşı uyardı!

Vali Şahin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada günlük kiralık daireler ile ilgili muhtarları uyararak "Etrafınızda şüpheli, yabancı bir davranış gördüğünüzde mutlak suretle ilgili yerlere bildirmeniz gerekir." dedi.

İstanbul'un acil toplanma merkezleri hazır!

Vali Şahin: "İlk etapta, boş bulunan araziler, geçici toplanma merkezi olarak belirlendi. Onların çoğu zaten imarlı ve sahipli arazilerdi. Dolayısıyla o insanların, arazilerde bina yapma hakkı bulunuyordu." dedi.

Vasip Şahin'den Yaşar Güvenç'e ziyaret!

Vali Şahin'in ziyaretinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta ile müdür yardımcıları da yer aldı.

İstanbul'da bin 285 kamu binası depreme dayanıklı hale getirildi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1-7 Mart Deprem Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında "Bin 258 kamu binası yenilenerek ya da güçlendirilerek depreme dayanıklı hale getirildi." dedi.

Vasip Şahin Tarlabaşı 360 projesi hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emek Sineması’nın restorasyonu ile Tarlabaşı 360 yenileme projesinin çalışmalarında incelemelerde bulundu. Vali Şahin'e yaptığı incelemelerde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan eşlik etti.

Vasip Şahin Haydarpaşa'da incelemelerde bulundu!

İstanbul Valisi Vasip Şahin Haydarpaşa'da incelemelerde bulundu. Vali Şahin ilk ziyaretini Haydarpaşa Gümrük Müdürlüğü'ne yaparak Gümrük Müdürü Özer Çildaş'tan brifing aldı.

Vasip Şahin Deniz Müzesi restorasyon çalışmalarını inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin Deniz Müzesi Ana Teşhir Binası'nın restorasyon çalışması hakkında incelemelerde bulundu. Vali Şahin'e incelemelerinde Vali Yardımcısı Akgün Çorav da eşlik etti...

Vasip Şahin Ali Paşa Medresesi'ni inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin Kılıç Ali Paşa Medresesi'nin restorasyon çalışmalarını inceledi. Vali Şahin'in incelemelerine Vali Yardımcısı Akgün Corav ve Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi eşlik etti.

Vasip Şahin Salı Pazarı Liman çalışması hakkında bilgi aldı!

Salı Pazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş'ye gelişinde Genel Müdür Adem Büyük ve yardımcıları tarafından karşılanan Vali Şahin, yürütülen "Salı Pazarı Liman Çalışması" hakkında firma yetkililerinden brifing aldı.

Vali Şahin Okmeydanı Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

İlk bölümü 2017 yılında hizmete girecek olan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tüm bölümleri 2019 yılında tamamlanarak faaliyete geçecek..

Edirne'de hayırseverler tarafından yapılan cami açıldı!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Havsa ilçesine bağlı Osmanlı köyünde hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan caminin açılışını yaptı. Vali Şahin, açılışta yaptığı konuşmada insanların hayır yapmakta yarışması gerektiğini söyledi.

Vali Şahin Haberi

Vali Şahin

Yıldız Sarayı Müdürü Ali İlker Tepeköylü ile birlikte Harem Binaları, Has Bahçe, Ada Köşkü ve Cihannüma Köşkü'nü gezen Vali Şahin, Yıldız Sarayı ve restorasyonu devam eden bölümler hakkında bilgi aldı. 


Daha sonra İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi'nin (IRCICA) kütüphanesi olarak kullanılan Yıldız Sarayı'nın Silahhane'sine geçen Vali Şahin, IRCICA Genel Direktörü Halit Eren Gümülcine ile birlikte kütüphaneyi gezerek, el yazması tarihi kitapları ve yapılan yayınları...