19 / 05 / 2024

vali Şeref Ataklı

vali Şeref Ataklı

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşlardan sorunlarını dinleyen Vali Şeref Ataklı, bölgenin tarım ve hayvancılıkta önemli potansiyeli olduğunu, bu alanda geçimini temin eden çok sayıda üreticisi bulunduğunu belirtti.

Şeref Ataklı kimdir?

Aksaray Valisi Şeref Ataklı kimdir? Aksaray Valisi Şeref Ataklı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şeref Ataklı ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Şeref Ataklı...

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Bakan Özhaseki: 'Evlerini yerinde yapıp teslim edeceğiz, şeref sözü'!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümle yenilenecek evlere eskiden aynı yerde oturanların yerleştirileceğini söyledi. Özhaseki, "Evlerini yerinde yapıp kendilerine teslim edeceğiz, şeref sözü. Daha ne diyelim?" dedi.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

İstanbul’da deprem alarmı! Her ilçeye bir vali görevlendirildi!

İstanbul’da deprem hazırlıkları çerçevesinde kırmızı alarm verildi. İstanbul’daki, ilgili yöneticilerin afetzede olacağı düşünülerek İstanbul’un 39 İlçesine 39 vali görevlendirildi.

İstanbul büyük depreme hazırlanıyor! İlçe ilçe vali görevlendirildi!

Olası İstanbul depremi kapsamında ilgili yöneticilerin afetzede olabileceği düşünülerek, İstanbul'un 39 ilçesine tek tek vali ataması yapıldı.

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan bir son dakika açıklamasıyla Yönetim Kurulu üyesi İsmail Çataklı'nın istifa ettiği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Şeref Aksaç kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Aksaç kimdir? Şeref Aksaç kaç yaşında? Şeref Aksaç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İsmail Çataklı Kimdir? 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çataklı kimdir? İsmail Çataklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Çataklı'nın biyografisi..

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz'dan dolar için korkutan 'Sonbahar' uyarısı

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz 20 yıl sonra ikinci kez dolar kurunun Euro'yu geçmesi hakkında değerlendirme yaptı.

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

vali Şeref Ataklı Haberi

vali Şeref Ataklı

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşlardan sorunlarını dinleyen Vali Ataklı, bölgenin tarım ve hayvancılıkta önemli potansiyeli olduğunu, bu alanda geçimini temin eden çok sayıda üreticisi bulunduğunu belirtti. Yol, tapu, elektrik ve sulama kuyusu hakkında taleplerde bulunan muhtar ve vatandaşlarla görüşen Vali Ataklı, İl Özel İdarenin köylerin imar planları konusunda bir çalışma yaptığını bu çalışmanın tamamlanması ile tapu sorunu olan vatandaşların bu sorununun çözüme kavuşturulacağını söyledi. Sulama ve hayvancılığın gelişmesi ile süt sağım makineleri ve diğer elektrikle çalışan alet ve ekipmanların yoğun kullanımının enerji düşüşlerine neden olduğunu ifade eden Vali Ataklı, bu durum karşısında vatandaşların ilgili kuruma müracaatta bulunarak aboneliklerini değiştirmesi gerektiğini söyledi. Yer altı suyu konusunda da açıklamalarda bulunan Vali Ataklı, Aksaray'da yer altı su kaynaklarının önemli bölümünde tehlikeli bir boyuta...