29 / 04 / 2024

vali Vasip Şahin

vali Vasip Şahin

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Yıldız Sarayı'nda restorasyon çalışmaları devam eden bölümleri inceledi. Yıldız Sarayı'nın Silahhane'sine geçen Vali Şahin, tarihi kitapları ve yapılan yayınları inceledi.

Vasip Şahin kimdir?

Malatya Valisi Vasip Şahin kimdir? Malatya Valisi Vasip Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vasip Şahin, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vasip Şahin...

Depremzedelere müjde! Kilis'te 645 deprem konutu aralık sonunda teslim edilecek

Kilis'te depremzedeler için yapılan 645 konutun aralık ayı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Vali Tahir Şahin, "2024 senesinde de depremzede hemşehrilerimizin hepsini konutlarına kavuşturmayı istiyoruz." diye konuştu.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli tamamlanıyor!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen toplantı sonrasında Vali Hulusi Şahin, yapımı bitirilen 100 yatak kapasiteli Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli'ni inceledi.

Yeni Havalimanı için işveren de çalışma başlattı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üçüncü Havalimanı'nda yaşanan olayları değerlendirdi. Şahin, işçilerin sorunlarının giderilmesi için işverenin çalışma başlattığını söyledi.

1.278 kamu binası güçlendirildi!

99 Marmara Depremi Anma Etkinlikleri'nde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin 1.278 kamu binasının güçlendirildiğini açıkladı.

Mevlüt Uysal Yassıada'daki yatırımları inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İstanbul Valisi Vasip Şahin Yassıada’daki çalışmalarla ilgili incelemeler yaptı. İBB Başkanı Uysal, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İstanbul 1. Konut Kurultayı başladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kağıthane'deki Osmanlı Arşivi Kongre Salonu'nda düzenlenen İstanbul 1. Konut Kurultayı'nda açıklamalar yaptı.

İstanbul'da hafriyat kamyonlarına yeni düzenleme!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, hafriyat kamyonlarının neredeyse yüzde 70-75'ine ATS denilen araç takip sistemi cihazı taktırıldığını açıkladı. 

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 

Esenyurt belediye başkanının seçileceği tarih belli oldu!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Belediye meclisinin, yeni belediye başkanını seçmek üzere 20 Aralık Çarşamba günü toplanması valiliğimizce uygun görülmüştür." diye açıklama yaptı. 

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

İBB'nin yeni başkanı 28 Eylül'de seçilecek!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 28 Eylül'de seçim yapılacağını bildirdi.

vali Vasip Şahin Haberi

vali Vasip Şahin

Yıldız Sarayı Müdürü Ali İlker Tepeköylü ile birlikte Harem Binaları, Has Bahçe, Ada Köşkü ve Cihannüma Köşkü'nü gezen Vali Şahin, Yıldız Sarayı ve restorasyonu devam eden bölümler hakkında bilgi aldı. 


Daha sonra İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi'nin (IRCICA) kütüphanesi olarak kullanılan Yıldız Sarayı'nın Silahhane'sine geçen Vali Şahin, IRCICA Genel Direktörü Halit Eren Gümülcine ile birlikte kütüphaneyi gezerek, el yazması tarihi kitapları ve yapılan yayınları...