06 / 05 / 2024

Validebağ Konakları ön talep

Validebağ Konakları ön talep

DAP Yapı’nın Altunizade’de yükselen 'Validebağ Konakları’ projesine bir haftada 21 bin 500 kişi başvurdu, bir daireye 100 kişi talip oldu.

Validebağ Konakları'nda metrekaresi 9 bin TL!

Validebağ Konakları projesinde yarı fiyatına satışlar başladı. Ön talep toplanan projede satışı için çadır kuruldu.

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Validebağ Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Validebağ Konakları) kesin kabulü yapıldı.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık'ta!

AKYAPI tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık Perşembe günü saat 14:00'te Limonlu Bahçe Konakları Satış Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı. Gönülbükü Konakları, sahiplerine yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Validebağ Konakları'nda 1137 ada 48 parsel A1, C2, C3, D1, D2 ve E bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Validebağ Konakları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Validebağ Konakları" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Kahramanmaraş'ta tarihi konakların turizme kazandırılması talebi mecliste!

Kahramanmaraş'ın Gazipaşa Mahallesi'nde bulunan tarihi konakların turizme kazandırılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Validebağ Konakları projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 30 Eylül 2020 tarihinde onaylandı.

Validebağ Konakları'nda konak hayatı 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla başlıyor!

Validebağ Konakları’nda 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Emlak Konut Validebağ Konakları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Validebağ Konakları projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Validebağ Konakları ön talep Haberi

Validebağ Konakları ön talep

DAP Yapı’nın İstanbul’un tarihi semtlerinden Altunizade’de hayata geçireceği Validebağ Konakları projesine rekor talep geldi. Avrasya Tüneli ve Boğaziçi Köprüsü’ne direkt bağlantısıyla İstanbul’un her iki yakasına hakim bir lokasyonda konumlanan proje için geçtiğimiz hafta, yüzde 50 fiyat avantajıyla ve yüzde 5 peşin 240 ay vade ile ön talep toplanacağı duyuruldu. 1 hafta önce ön satışına başlanan projede konut ve ya ofis sahibi olmak isteyen 21 bin 500 kişi görüşmeye geldi. 


BİZ BAŞIMIZI KOYDUK!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ön talep toplama sürecine ilişkin düzenlediği basın sohbet toplantısında şunları söyledi: “2017’nin 5. ayında lansman yapmayı planlıyorduk ancak Hükümetimizin ‘Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’ çağrısı üzerine hiç beklemeden lansmanımızı yaptık. Bu dönemde herkesin elini taşın altına koyması bekleniyor, biz başımızı koyduk. Emlak...