26 / 07 / 2024

Validebağdaki cami açıldı

Validebağdaki cami açıldı

İstanbul Üsküdar ilçesinde Validebağ Korusu’nun bitişiğindeki otoparka cami yapılmasına, geçen yıl eylül ayında başlandı. Yapılaşmanın önünü açacağı gerekçesiyle inşaatına karşı çıkılan ve eylemler yapılan cami, 10 ayda tamamlandı

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

Atina’da hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı!

Yunanistan’ın başkenti Atina’da Deniz Kuvvetleri’ne ait hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı. 14 yılda tamamlanan 350 kişi kapasiteli cami yaklaşık 900 bin Euro’ya mal oldu.

Hakkari Ulu Cami ibadete açıldı!

Hakkari'de Selçuklu mimarisiyle inşa edilen Ulu Cami ibadete açıldı.

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Osmaniye'deki tarihi Ala Cami 96 yıl sonra açıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yer alan tarihi Ala Cami, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarından sonra ibadete açıldı.

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

Ordu Gülyalı Merkez Cami açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Ordu Gülyalı Merkez Cami hizmete açıldı

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

Konya Alemdar Cami ibadete açıldı! 

Konya'da inşaatı tamamlanan Alemdar Cami ibadete açıldı.

Gaziantep Uğurtepe Cami hizmete açıldı! 

Şahinbey Belediyesi tarafından Uğurtepe Mahallesi'ne yaptırılan Uğurtepe Cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Validebağdaki cami açıldı Haberi

Validebağdaki cami açıldı


İstanbul Üsküdar ilçesinde Validebağ Korusu’nun bitişiğindeki otoparka cami yapılmasına, geçen yıl eylül ayında başlandı.


Yapılaşmanın önünü açacağı gerekçesiyle inşaatına karşı çıkılan ve eylemler yapılan cami, 10 ayda tamamlandı ve dün Ramazan Bayramı’nın ilk gününde resmen açıldı. İlk günde, cami avlusuna taşan cemaate şerbet ve lokum ikram edildi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, namazın ardından yaptığı açıklamada caminin resmi adının ‘Altunizade Koru Camii’ olduğunu belirterek şunları söyledi:


HEPSİNİ UNUTTUK


“Burada yaşayan insanlarımız için güzel bir eser oldu. Biraz hoş olmayan, hiç de arzu edilmeyen birtakım görüntüler, gürültüler oldu. Ama biz bunların hepsini unuttuk. Unutmak istiyoruz. Görüldüğü gibi hiçbir ağaç kesildiği yok. Caminin Validebağ Korusu’yla hiçbir alakası yok. Korumuz aşağıda yerinde duruyor. Burada cemaatin sohbet yapabileceği bir sohbet evi ve cami imamının kullanacağı bir...