15 / 05 / 2024

Valilik ve Kaymakamlık yönetmeliği

Valilik ve Kaymakamlık yönetmeliği

Valilik ve kaymakamlık birimleri teşkilat görev ve çalışma yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 30 Ağustos 2014 tarihinde 29104 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmeliğin tam metni..

Valilik ve Kaymakamlık Birimleri Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmeliği!

Valilik ve Kaymakamlık Birimleri Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmeliği 8 Haziran 2011 tarihinde 27958 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte valilik ve kaymakamlık birimlerinin teşkilatını, bu birimlerde görevli personelin görev, yetki ve soruml

Valilik ve Kaymakamlık çalışma yönetmeliği!

Valilik ve Kaymakamlık Birimleri Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmeliği 8 Haziran 2011 tarihinde 27958 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Valilik ve Kaymakamlık yönetmeliğinde bulunan esaslar...

Kaymakamlık sınavı 2023: ÖSYM kaymakamlık sınavı başvuru tarihi belli oldu! Son dakika...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 3 Aralık'ta yapılacak İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı başvuru tarihi belli oldu. Peki 2023 kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman? Kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilenler...

İl Özel İdare o ilde kaymakamlık konutu ve arsa satacak!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı'da yer alan kaymakamlık konutu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konutu arsa 685,91 metrekare alana sahip.

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Tarsus Kaymakamlık binası 6 yıldır yıkılmayı bekliyor! 

6 yıl önce “Depreme dayanıksız, oturulamaz, acilen boşaltılmalı" raporu verilen Mersin'deki Tarsus Kaymakamlık binası hala yıkılmadı. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ve yüzlerce personel bu binada görevlerini yapmaya devam ediyor...

Bayraklı Çevre ve Şehircilik ile Kaymakamlık binası yapım ihalesi 24 Mayıs'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Kaymakamlık binası ile yükleniciye kalacak Ofis binası yapım işi ihale ediliyor..

Palandöken'e yeni kaymakamlık binası!

Palandöken Belediyesi, 20 yıldır kullandığı eski binasından yeni binasına taşındı ve orada hizmet vermeye başladı. Eski binanın yerine kaymakamlık yapılacak.

Adıyaman Tut'a yeni kaymakamlık yapılması isteniyor!

Adıyaman'ın Doğu Anadolu fay hattı üzerinde bulunan Tut ilçesinde, mevcut kaymakamlık binası miladını doldurdu. İlçe sakinleri yeni, dayanıklı ve daha geniş bir bina yapılmasını istiyor.

Sinop'taki valilik ve adliye binaları taşınacak!

Sinop kent merkezi, valilik ve adliye binalarının Sinop-Ayancık yolu üzerinde alımı gerçekleştirilen 100 dönümlük alanda yapılacak yeni binalarına taşınmasıyla nefes alacak.

Balışeyh Kaymakamlık Binası yenilendi!

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açılamada, yapılan özel düzenlemeler sayesinde ortopedik ve görme engelli vatandaşların bundan sonra kaymakamlık binasındaki kurumlara rahatlıkla erişim sağlayabileceklerini söyledi.

Esenler eski kaymakamlık binasının üzerindeki kaçak katlar yıkılacak mı?

Eski Kaymakamlık binası üzerine yapılan normal kat kadar kullanım alanı sağlayan, kaçak ve imara aykırı yapılan binanın sorumluları hakkında incelemeye gerek yokmuş.

Ankara Beypazarı yeni kaymakamlık lojmanı tamamlandı!

Beypazarı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan yeni kaymakamlık lojmanı, Beypazarı Belediyesi'nin yaptığı peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile tamamlandı.

Beypazarı Kaymakamlık Lojmanı tamamlandı!

Beypazarı yeni kaymakamlık lojmanı, Beypazarı Belediyesinin yaptığı peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile tamamlandı. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yeni lojmanın Beypazarı Kaymakamlığına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Valilik ve Kaymakamlık yönetmeliği Haberi

Valilik ve Kaymakamlık yönetmeliği

Valilik ve Kaymakamlık yönetmeliğinde değişiklik yapılmasında dair yönetmelik!

Valilik ve kaymakamlık birimleri teşkilat görev ve çalışma yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 30 Ağustos 2014 tarihinde 29104 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Valilik ve Kaymakamlık yönetmeliğinde değişiklik yapılmasında dair yönetmelik aşağıda yer alıyor.


Valilik ve Kaymakamlık yönetmeliğinde değişiklik yapılmasında dair yönetmelik tam metni..


VALİLİK VE KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ TEŞKİLAT, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK


MADDE 1 – 8/6/2011 tarihli ve 27958 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Valilik ve Kaymakamlık Birimleri Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin 2 nci maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.


“(2) İl Planlama ve Koordinasyon, İl Dernekler, İl Nüfus ve Vatandaşlık, İlçe Nüfus Müdürlükleri, Büyükşehir Belediyesi bulunan illerde Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlıkları ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlükleri bu Yönetmelik kapsamında...