02 / 05 / 2024

Van bina ihalesi

Van bina ihalesi

Van 1. Sulh Hukuk, İpekyolu'nda bulunan kargir binayı icradan 23 milyon 219 bin 312,50 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 4 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Van'da 221 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre, Şehicilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. TOKİ Van projesinde 221 konut dışında 1 adet ticaret merkezi de yer alacak.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

O ilde kargir bina ve arsa satılıyor! İhalesi 26 Nisan'da

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesinde yer alan kargir bina ve arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 26 Nisan'da yapılacak.

O ilde kargir bina ve arsa satılacak! İhalesi 24 Mart'ta!

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan kargir bina ve arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde üç taksitle kargir bina ve arsa satılacak! İhalesi 9 Şubat'ta!

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan kargir bina ve arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 9 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak! İhalesi 27 Aralık'ta!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Konya'da 86 bin TL'ye satılık bina! İhalesi 30 Haziran'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Atlantı Kasabası Mahallesi'ndeki imarlı bina için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Haziran tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi TBMM'de!

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Van Erciş 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Van bina ihalesi Haberi

Van bina ihalesi

Van 1. Sulh Hukuk, İpekyolu'nda bulunan kargir binayı icradan satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 23 milyon 219 bin 312,50 TL olarak belirlendi. 

T.C. VAN 1. SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞU 

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 No'lu Taşınmazın Özellikleri : Van İl, İpekyolu İlçe, 55 Ada, 4 Parsel, Şerefiye Mahalle/Köy, Cumhuriyet Cad. Tekel Karşısı Kartal İş Merkezi Mevkii, tam Arsa Payı , 366,20 Yüz Ölçümlü yer, taşınmazın batı cephesinde 6 katlı olarak, doğu cephesinde ise 4 katlı olarak inşa edildiği, yapı ruhsatında yapının 2333 metrekare alana sahip olduğunun belirtildiği, giriş katında yeni dekore edilmiş lokanta ve işyerlerinin olduğu, çevresinin ticari amaçlı iş merkezleri ile çevrili olduğu, belediyenin bütün hizmetlerinden yararlandığı, taşınmazın tapu kaydında arsalı kargir bina olarak geçmektedir.Fen bilirkişi raporuna...