27 / 05 / 2024

van çatak futbol semt sahası

van çatak futbol semt sahası

Açıklamalarda bulunan AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, AK Parti hükümeti tarafından 2002 yılından bu yana Van ili ve ilçelerine yapılan gençlik ve spor yatırımlarını değerlendirdi...

TOKİ Van Çatak projesinin ihalesi yapıldı!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Çatak projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Van Çataklı 89 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Çatak Adnan Menderes Mahallesi'nde 89 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Van Çatak 89 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Çatak projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Van Çatak'a 89 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Çatak'ta 89 yeni konut inşa edecek.

Van Çatak'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van İli, Çatak ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Çatak-Konalga'ya 6 yeni köprü!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çatak-Konalga Karayoluna 6 yeni köprü yapılıyor

Van Çatak'a modern otogar!

Van Büyükşehir Belediyesi, Çatak ilçesinde 2 bin 640 metrekarelik alanda 30 peron ve hizmet binasından meydana gelen modern bir otogar yaptırıyor. 

Ataköy Emlak Bankası Spor Kulübü imam hatip lisesi mi oluyor?

Ataköy’de içinde tenis kortları, olimpik yüzme havuzu, futbol sahası bulunan Emlak Bankası Spor Kulübü, imam hatip lisesi oluyor

Arda Turan, Selenium Ataköy’deki 1+1 eve 766 bin TL ödedi!

Barcelona Futbol Kulübü’nde top koşturan Arda Turan, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Futbolcu, en son Selenium Ataköy’den ev satın aldı.

Arda Turan, Selenium Ataköy'den ev aldı!

Dünyanın ünlü futbol kulüplerinden Barcelona’da futbol kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Arda Turan, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’deki ikonik projesi Selenium Ataköy’den ev sahibi oldu.

Van Çatak'ta halı sahası çatısı çöktü!

Çatak ilçesinde devam eden kar yağışı hayatı olumsuz şekilde etkilemeye devam ediyor. İlçenin ilk ve tek halı sahası, etkili olan kar yağışına dayanamayarak çatısı çöktü. O esnada kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi.

TOKİ Van Çatak yol yapım inşaatı ihalesi 7 Ocak'ta!

TOKİ Van Çatak Konalga Mevkii sınır takım karakolunda heyelan önlemesi ve yol yapım inşaatı işi yapım işi ihalesi 7 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Van Çatak Belediyesi Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Van’ın Çatak ilçesinde belediye tarafından yıl içerisinde tamamlanması planlanan Belediye Kültür Merkezi’nin temeli atıldı.Çok amaçlı olarak planlanan merkez 4 kat halinde bin 700 metrekare alana inşa edilecek.

van çatak futbol semt sahası Haberi

van çatak futbol semt sahası


AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Van’a son 12 yılda 390 milyon TL gençlik ve spor yatırımı yapıldığını söyledi.


Açıklamalarda bulunan AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, AK Parti hükümeti tarafından 2002 yılından bu yana Van ili ve ilçelerine yapılan gençlik ve spor yatırımlarını değerlendirdi. Çiftçi, Van’da gençlerin sporu, bilimi, sanatı keşfetmeleri için tasarlanan gençlik merkezlerine, sağlıklı ve dinamik bir Türkiye inşa etmek için spor tesislerinin ve öğrenci yurtlarının yapım ve onarımına 176 milyon TL harcadıklarını, Van’daki yükseköğrenim gençliğine ise 214 milyon TL öğrenim kredisi ve burs verdiklerini belirtti. Milletvekili Fatih Çiftçi, “Yapılan hamlelerle birçok spor dalında lisanslı sporcu sayısında rekor artış yakalandı. 2002 yılında yaklaşık 3 bin olan lisanslı paralimpik sporcu sayısı, 2013’de 27 bine ulaştı. Van’da 2002 yılında...