05 / 05 / 2024

Van Defterdarlığı Hizmet Binası

Van Defterdarlığı Hizmet Binası

Van Defterdarlığı için yeni hizmet binası inşa ediliyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek bina 500 günde tamamlanacak.

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Van Defterdarlığı Hizmet Binası inşaat ihalesi 28 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası'nın inşaat ihalesini 28 Mart'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Van 177 konut ihalesi bugün!

Van İli Başkale İlçesi 69 Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Konut, Erciş İlçesi 59 Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Van 177 konut ihalesi bugün!

Van İli Başkale İlçesi 69 Adet Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Adet Konut , Erciş İlçesi 59 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Çaldıran 49 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Van İli Başkale İlçesi 69 Adet Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Adet Konut , Erciş İlçesi 59 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Van 69 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Van İli Başkale İlçesi 69 Adet Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Adet Konut , Erciş İlçesi 59 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ'den Elazığ'a defterdarlık hizmet binası!

Elazığ İli Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 19 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Van Çatak'a modern otogar!

Van Büyükşehir Belediyesi, Çatak ilçesinde 2 bin 640 metrekarelik alanda 30 peron ve hizmet binasından meydana gelen modern bir otogar yaptırıyor. 

TOKİ'den Elazığ'a yeni hizmet binası!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası'nın ihalesini 11 Temmuz 2018'de gerçekleştirecek.

Van Defterdarlığı arsa karşılığı 10 okul yaptırıyor!

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Van Erciş, Tuşba, İpekyolu ve Edremit'te 10 okul inşaatı yaptırılıyor. İnşaat ihalesi 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Bahçesaray'da 10 dükkan ve hizmet alanları açıldı!

Van’ın Bahçesaray Belediyesi tarafından yapılan 10 adet dükkân ve birçok hizmet alanlarının açılışı gerçekleştirildi.

Van Defterdarlığı Hizmet Binası Haberi

Van Defterdarlığı Hizmet Binası

Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  tarafından Van Defterdarlığı için yeni hizmet binası yapılıyor. Binanın 500 günde inşa edilmesi planlanıyor. 28 Mart'ta ihaleye çıkan proje için 8 Mayıs'ta yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. 


Gelecek günlerde temeli atılması düşünülen bina 2017 yılı yatırım programına alınarak inşaatı başlıyor. Bina Tuşba İlçesi, Akköprü Mahallesi'nde yapılacak.


Topam 10 bin metrekare alan üzerinde yükselecek bina 7 katlı olacak. Van Defterdarlığı hizmet binasının 2018 yılının sonunda hizmete açılması planlanıyor. 


Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMM) Başkanı İbrahim Şahin, bina ile ilgili " 2011 depreminde binası hasar görerek yıkılan resmi kurumlardan biri deftarlıktı.  Ancak geçen süre içinde kamu kurumları içerisinde büyük sıkıntı yaşayan tek kurum defterdarlıktı.  Bir süre barakalarda hizmet veren defterdarlık için bina kiralandı. Bu binada çok yetersiz...