28 / 04 / 2024

van devlet hastanesi

van devlet hastanesi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Van Güçbirliği ve Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Akdağ, Van'ın sağlık yatırımları açısından şu anda Türkiye'nin en iyi illeri arasına girdiğini açıkladı.

Van'daki eski devlet hastanesi alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in müjdelediği eski Devlet Hastanesi alanının 'Millet Bahçesi' olarak tahsis edilmesi kararını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayladı.

Van eski Devlet Hastanesi arsası satıştan kaldırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Emlak Dairesi tarafından satışa çıkarılan Van eski Devlet Hastanesi arsası satıştan kaldırıldı.

Van Saray'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Saray ilçesine yapılması planlanan devlet hastanesi için arsası için incelemeler yapıldı. 

Çaldıran Devlet Hastanesi'nde inşaat başladı!

Van’ı Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, inşaat çalışmaları devam eden Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Van Gürpınar Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, Van'da yapımı devam eden Gürpınar Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaları inceledi. Akdoğan, hastanenin yıl sonunda açılacağını söyledi.

Erciş Devlet Hastanesi hizmete başladı!

Sağlık Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilen Erciş Devlet Hastanesi, Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın yakın takibi ve gayretleri sonucu dün tam kapasiteyle hizmet vermeye başladı.

Van Erciş Devlet Hastanesi'nin yüzde 93'ü tamam!

Van Valisi Murat Zorluoğlu, Erciş'te açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Törende konuşan Zorluoğlu, Erciş Devlet Hastanesi'nin 1.5 ay içinde hizmete alınacağını açıkladı.

Van Erciş Devlet Hastanesi’nin inşaatı meclise taşındı!

Yapımına 8 yıldır başlanılan Erciş Devlet Hastanesi’nin bitmeme sorununu TBMM'ye taşıyan HDP Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan, Erciş Devlet Hastanesi hakkında TBMM Başkanlığı'na soru önergesi sundu.

Muğla'da TOKİ 475 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale yarın gerçekleşecek...

TOKİ Muğla'da 475 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale yarın gerçekleşecek...

TOKİ Ankara Elmadağ'da 75 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

Ankara İli Elmadağ İlçesi 75 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Büyükçekmece Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

28 Temmuz 2013 tarihinde temeli atılan Büyükçekmece Devlet Hastanesi tamamlandığında Büyükçekmece, Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Esenyurt ve Beylikdüzü bölgeleri olmak üzere tam 5 bölgeye hizmet verecek

Kepez Devlet Hastanesi'nin temeli Mart ayında atılacak!

KEPEZ Sütçüler bölgesinde 52 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaat süreci başladı. Kepez Devlet Hastanesi' nin temeli Mart ayında atılacak...

van devlet hastanesi Haberi

van devlet hastanesi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Şükürler olsun bölge halkı asayişin temin edilmesi, bölücü terör örgütü PKK'nın gücünü kaybetmesi nedeniyle büyük bir mutluluk yaşıyor" dedi.


Akdağ, Van Güçbirliği ve Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere Van'a geldi. 


Ferit Melen Havalimanı'nda Vali Murat Zorluoğlu, AK Parti Van Milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk ile Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, kurum amirleri ve partililer tarafından karşılanan Akdağ, Valiliğe geçti. 


Vali Zorluoğlu'nu ziyaret eden Akdağ, burada yaptığı açıklamada, bütün gün Van'ın sağlığını konuşacaklarını söyledi.


Akdağ, ziyaret sırasında eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile otururken depremi ve deprem sonrasını hatırladığını belirterek, "Birlikte çok uzun süreçlerimiz geçmişti. Hatırladığımızda bir tarafıyla içimizi acıtan bir durum ama şükürler olsun ki birçok ülkenin veremeyeceği...