10 / 05 / 2024

van erciş kız yurdu

van erciş kız yurdu

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Van'ın Erciş ilçesinde katıldığı kız yurdu açılışında, Van depreminde hayatını kaybeden Ahmet İnci'nin depremden bir süre sonra dünyaya gelen ikiz çocukları tarafından çiçeklerle karşılandı.

TOKİ Van Erciş'teki 133 iş yerini satışa çıkardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Erciş'te yer alan 133 iş yerini satışa çıkardı.İş yerleri için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Van Erciş'te 216 iş yerini ve 41 ofisi satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 216 adet iş yeri ve 41 adet ofisi Emlak Yönetim tarafından açık artırma ile satışa çıkardı. 

Van Erciş'te kentsel dönüşüm ihalesi 15 Mayıs'ta!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van Erciş'te hayata geçecek kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgi verdi. Çifti, dönüşüm ihalesinin 15 Mayıs'ta gerçekleşeceğini söyledi.

Van Erciş Kültür Merkezi'nin temeli Nisan'da atılacak!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van Erçiş'te inşa edilecek kültür merkezinin ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini ve temelinin atılacağını söyledi.

Van Erciş'teki 90 yıllık okul restore edildi!

Van Erciş ilçesinde 90 yıl önce eğitim öğretime açılan ve deprem sonrası kaderine terk edilen Atatürk İlkokulu, hazırlanan projeyle tekrar eğitime kazandırıldı.

Van Erciş Belediyesi Yeşilova'ya park inşa edecek!

Van Erciş Belediyesi, Yeşilova Mahallesine ikinci bir park yapacak. Belediye Başkan Vekili Güler Avcı, çevre düzenlemeleri kapsamında Yeşilova Mahallesi'ndeki Büyük Cami yanındaki 500 metrekare alanda yapılacak olan park alanında incelemelerde bulundu.

Van'daki 100 kız öğrenci pansiyonu ruhsatsız mı?

Van 100 kız öğrencinin barındığı pansiyonun "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle boşaltılmasını istediği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin: "Bu gerçekten çağdaş bir yönetim, kamu hizmeti yürütme anlayışına aykırı bir tutumdur. dedi.

Sare Davutoğlu Van Erciş'te kız yurdu açılışına katıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Van'ın Erciş ilçesinde katıldığı kız yurdu açılışında, Van depreminde hayatını kaybeden Ahmet İnci'nin depremden bir süre sonra dünyaya gelen ikiz çocukları tarafından çiçeklerle karşılandı.

Van Erciş'te dönüşüm için hak sahipleriyle görüşmeler başladı!

Van Erciş İlçesi, Bayazıt, Kışla, Latifiye, Camikebir, Alkanat, Vanyolu ve Salihiye Mahalleleleri sınırları içerisinde kalan yaklaşık 110 hektarlık alanda Çevre ve Şehirlik Bakanlığı tarafından yürütülen dönüşüm projesi kapsamında uzlaşmaya esas muvafakat

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Van'da inşaat yapım işi ihale edecek!

Türk Kızılayı Van Şube Başkanlığı Van merkez Çarşı mahallesinde inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 24 Haziran 2014 tarihinde saat 14:30'da Türk Kızılayı Van Şube Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek...

Kızılay, Van Erciş'te 11 derslikli okul yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Van'ın Erciş İlçesi Eskiciler Köyü'nde 11 derslikli betonarme ilköğretim okul yapım işi ihale edecek. Firmalar ihale zarflarını en geç 6 Şubat 2014'e kadar teslim edecek...

Türk Kızılayı Erciş'te okul yapım işi ihale ediyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğünden bugünkü resmi gazetede yayınlanan ilana göre Türk Kızılayı Erciş'te okul yapım işi ihale ediyor. Firmalar, teklif ettikleri fiyatın en az %3’ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte verecekler...

Kızılay, Van Erciş'te hafif çelik ilköğretim binası yaptıracak!

Kızılay, Van ili Erciş ilçesinin Ekiciler köyü sınırları içindeki merada 12 derslikli hafif çelik ilköğretimokulu binası ve çevre düzenleme işleri yaptırılması işini ihaleye çıkardı. İhale, 27 Ağustos 2012 Pazartesi günü 14:30'da yapılacak

van erciş kız yurdu Haberi

van erciş kız yurdu

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Van'ın Erciş ilçesinde katıldığı kız yurdu açılışında, Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen depremde hayatını kaybeden Ahmet İnci'nin depremden bir süre sonra dünyaya gelen ikiz çocukları tarafından çiçeklerle karşılandı.


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Van depreminin ardından bölgeler arasında oluşan birlik ruhunun, doğusuyla batısıyla bütün Türkiye'nin Çözüm Süreci'ne verdiği güçlü destek anlamına geldiğini belirtti.


Sare Davutoğlu, Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği (DMEDD) ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Van'ın Erciş ilçesinde yaptırılan 196 öğrenci kapasiteli kız yurdunun açılışına katılmak üzere Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve DMEDD Başkanı Canan Koru ile özel uçakla Van'a geldi.


Ferit Melen Havalimanında Vali İbrahim Taşyapan, eşi Nesibe Taşyapan, AK Parti Van milletvekilleri Burhan Kayatürk, Gülşen...