12 / 05 / 2024

van erciş otobüs terminali temel atma töreni

van erciş otobüs terminali temel atma töreni

Van'ın Erciş ilçesinde yapımına başlanılan şehirlerarası otobüs terminal binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 12 bin metrekare alan üzerine yapımına başlanılan otobüs terminali binasının 2014 yılında hizmete gireceği kaydedildi.

Van Erciş kura sonucu kazananlar listesi 28 Mayıs 2020!

Van Erciş kura sonucu kazananlar listesi 28 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Van Erciş kura sonucu kazananlar listesi 28 Mayıs 2020 ve TOKİ Van Erciş kura sonucu isim listesi 28 Mayıs...

Van Erciş'te kentsel dönüşüm ihalesi 15 Mayıs'ta!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van Erciş'te hayata geçecek kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgi verdi. Çifti, dönüşüm ihalesinin 15 Mayıs'ta gerçekleşeceğini söyledi.

Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali Tamamlandı!

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alacak olan Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilerek açılışa hazır hale getirildi. Tesislere 10 milyon TL harcandı.

Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali tamamlandı!

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alacak olan Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilerek açılışa hazır hale getirildi.

Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali tamamlandı!

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alacak olan Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilerek açılışa hazır hale getirildi.

Van Erciş'te dönüşüm için hak sahipleriyle görüşmeler başladı!

Van Erciş İlçesi, Bayazıt, Kışla, Latifiye, Camikebir, Alkanat, Vanyolu ve Salihiye Mahalleleleri sınırları içerisinde kalan yaklaşık 110 hektarlık alanda Çevre ve Şehirlik Bakanlığı tarafından yürütülen dönüşüm projesi kapsamında uzlaşmaya esas muvafakat

Van Erciş'e kasaplar ve peynirciler çarsısı yapılıyor!

Van Erciş Belediyesi tarafından ilçe merkezine yeni bir kasaplar ve peynirciler çarsısı yapılması için proje hazırlandı. Erciş Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen toplantıda, projelerin inşaatına nisan ayı içerisinde başlanacak.

1936 yılında İstanbul Belediyesi otobüs işletmeye başlayacakmış!

1936 yılında İstanbul Belediyesi otobüs işletme kararı almış. Şehir içinde çalışan otobüslerin eski olması ve sağlıklı olmaması belediyeyi harekete geçirmiş. Bankadan kredi yoluyla veya bir kurumdan borç alarak otobüsleri getirtecekmiş.

İETT, YHT'ye entegre otobüs seferlerini belirledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürlüğü, İstanbul - Ankara arasında yer alan mesafeyi 3,5 saate indirecek Yüksek Hızlı Tren hattına entegre edilen otobüs hatlarını belirledi.

Bayram gelmeden otobüs biletleri tükendi!

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle İstanbul otogarında yoğunluk yaşanıyor. İstanbul Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Birçok otobüs firmasında biletler tükenirken, yetkililer de ek seferler koymak için çabalıyor.

Bayram'da uçak bileti fiyatları 593 lira, otobüs biletleri ise 240 lira!

Otobüs ve uçak yolculuklarında bayram öncesi artan fiyatlar, tatile gitmek isteyenleri ya da memleket ziyareti yapacakları kara kara düşündürüyor. Uçak bileti fiyatları 593 lirayı, otobüs biletleri ise 240 lirayı buluyor...

Google evsizlere duş otobüsü yaptı!

San Francisco merkezli hayır kurumu Lava Mae, Körfez Bölgesi'ndeki evsizleri düşünerek bir duş otobüsü geliştirdi. 6 binin üzerindeki evsizin günlük banyo ihtiyacını gidermek üzere tasarlanan otobüste Google'ın payı büyük.

Adana Karataş'tan Kıbrıs'a deniz otobüsü seferleri başlayacak!

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, ilçenin değişimi için düğmeye bastı, 22 milyon TL borçla devraldığı Karataş Belediyesi'nde projelerine devam ediyor. Karataş'tan Kıbrıs'a deniz otobüsü seferleri başlayacak.

van erciş otobüs terminali temel atma töreni Haberi

van erciş otobüs terminali temel atma töreni

Van'ın Erciş ilçesinde yapımına başlanılan şehirlerarası otobüs terminal binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törende konuşan AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, deprem sonrası Erciş'i her alanda hizmetlerin en iyisiyle tanıştırmaya devam ettiklerini belirterek, "Bir işi bilen yapar, az bilen akıl vermeye çalışır. Bilmeyen sürekli eleştirir, yapamayanlar da çamur atar" dedi. 


İlçede 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen yıkıcı depremde ağır hasar gören ve daha sonra yıktırılan şehirlerarası otobüs terminali Aşağı Işıklı köyü sınırları içerisinde yeniden yapılıyor. 12 bin metrekare alan üzerine yapımına başlanılan terminal binasının temel atma töreni yapıldı. 

Törene AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, AK Parti Erciş İlçe Başkanı Mürsel Göral, Kocapınar Belediye Başkanı Mehmet Günay, Ünseli Belediye Başkanı İshak Polat, kamu kurum amirleri,...