24 / 07 / 2024

Van Gevaş belediye hizmetleri

Van Gevaş belediye hizmetleri

Van’ın Gevaş Belediyesi tarafından şehir merkezinin granit taşları ile döşenmesi halkın takdirini aldı. 1923 yılından beri bir ilçe olan Gevaş’ın çarşı merkezinin granit taşları ile döşenmesi, ilçe halkının takdirini aldı.

Belediye o ilde arsa satacak! İhalesi 4 Ekim'de!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan arsanın satışı için ihaleye çıkıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.

Belediye'den büyük fırsat! Konut ve ticari alan imarlı 41 arsa satacak! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van'da yer alan 41 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut ve ticari alan imarlı olarak belirtildi. 

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ, Van Gevaş’da 240 vadeyle ucuz ev!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Gevaş projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Gevaş 2022 sosyal konut projesi...

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Edremit Belediyesi'nden büyük fırsat! Van'da 4 arsa satıyor!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 22 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale ile ilgili detaylar...

Van Edremit'te 21.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan arsayı 21 milyon 85 bin 635 TL bedelle satışa çıkardı.

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Van'da inşa edilen 1000 konutun hak sahibi belli oldu!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İran merkezli deprem sonrasında yıkılan evler için inşa edilen 1000 konut için hak sahiplerinin belirlendiğini dile getirdi. 

Van Gevaş'a imar müjdesi!

Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, vatandaşlara imar müjdesi verdi. 

Van'da 100.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Van İli Tuşba Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 3 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Van Bahçesaray'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Van Büyükşehir Belediyesi, Bahçesaray İlçesi’nin imar problemlerini çözmek için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas’ı ziyaret ederek ilçenin imar durumu hakkında bilgi aldı.

Van'da 7.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Eminpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı 7 milyon 520 bin 16 TL bedelle satışa çıkardı.

Van Gevaş belediye hizmetleri Haberi

Van Gevaş belediye hizmetleri

Van’ın Gevaş Belediyesi tarafından şehir merkezinin granit taşları ile döşenmesi halkın takdirini aldı.

1923 yılından beri bir ilçe olan Gevaş’ın çarşı merkezinin granit taşları ile döşenmesi, ilçe halkının takdirini aldı. Yıllardır çarşı merkezinde çamurdan, tozdan ve çukurlardan dolayı sıkıntı yaşayan ilçe halkı, gerek çarşı merkezi ve gerekse ana yollarda yapılan çalışmalardan dolayı mutluluklarını dile getirdi. İlerleyen yaşına rağmen ilk defa ilçede hakkıyla bir hizmetle karşılaştığını belirten 65 yaşındaki Hüseyin Şahin adlı vatandaş, “Ben 65 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hiçbir belediye başkanından böyle bir hizmet görmedim. Allah yapandan da, yaptırandan da, sebep olandan da razı olsun” dedi.


“2016 yılı Gevaş için atılım yaptığımız bir yıl oldu”

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ise, 2014 yılında göreve geldiğinde kendilerini bekleyen...