30 / 04 / 2024

Van İpekyolu yatırım

Van İpekyolu yatırım

Van'ın İpekyolu Belediyesi, Zaferler İlk ve Ortaokulunun yanındaki alanda yeni projeler geliştirecek. Bölgeye, park ve sosyal yaşam merkezi kazandırılacak.

Kvc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kvc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Kıvanç Kaya tarafından kuruldu.

İSO, Yatırım Teşvik Bülteni ile inşaat sektörüne fayda sağlayacak!

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "Yatırım Teşvik Bülteni’ ile başta imalat sanayimiz olmak üzere finans, inşaat, hizmet ve kamu sektörüne fayda sağlayacak önemli veriler üreteceğiz." dedi

Van'a 2,5 yılda 712 milyon liralık yatırım!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapıldığında 1 milyar 121 milyon 417 bin lira borçla devralınan Van Büyükşehir Belediyesi'nce yaklaşık 2,5 senede şehire 712 milyon 300 bin liralık yatırım yaptı.

TOKİ'den Van'a 3 milyar 800 milyon TL'lik yatırım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugüne kadar Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yaklaşık 3 milyar 700 milyon liralık yatırım yapılarak Van'ın adeta yeniden inşa edildiğini

Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefi!

Yatırım ve Destek Hamlesi Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefleniyor. İki firma, projeleri hayata geçirmek için gerekli çalışmalara başladı.

Van’a 1.6 milyar TL’lik yatırım yapılacak!

Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Van için başvuruda bulunan çok sayıda yatırımcının 1 milyar 600 milyon liralık yatırım yapacağı öngörülüyor.

Van'a 50 milyon avroluk yatırım geliyor!

Türkiye'de 65 ilde yatırımı bulunan WILCO Group ile İran'da yatırımları bulunan AIDA Group, cazibe merkezleri programı kapsamında Van'da 50 milyon avroluk ortak yatırım yapma kararı aldı.

İranlı AIDA Group'tan, Van'a 50 milyon euroluk yatırım!

Türkiye'de 65 ilde yatırımı bulunan WILCO Group ile İran'da yatırımları bulunan AIDA Group, cazibe merkezleri programı kapsamında Van'da 50 milyon euroluk ortak yatırım yapma kararı aldı.

Yatırım için tüm bankalar faiz oranlarını düşürmeli!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, sürdürülebilir büyüme için özel sektörün yatırım finansmanına uygun maliyetle erişebilmesi gerektiğini belirterek, tüm bankaların piyasa dengelerini gözeten bir hassasiyetle faiz oranlarını düşürmelerini beklediklerini söyledi.

Van’a 50 milyon TL'lik yatırım geliyor!

İranlı işadamı Mehdi Firuzi, Almanya, Belçika ve İran’dan sora 50 milyon TL yatırım ile Van’a geliyor.

Enerjisa’dan 4,5 milyar TL'lik enerji yatırımı!

Enerjisa CEO’su Kıvanç Zaimler, geçtiğimiz 5 yıl boyunca planlarının yüzde 100’ünü uyguladıklarını anlatarak “Bundan sonraki süreçte ise yerli üretim kaynaklarına yöneleceğiz” dedi. Zaimler, 2016-2020 yıllarını kapsayan dönemde elektrik dağıtımına 4,5 milyar lira yatırım yapacaklarını belirtti.

Van Büyükşehir'den 172 milyon TL'lik yol yatırımı!

Van Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında sorumlu olduğu 6 bin kilometre yol ağının yüzde 20.8’inde çalışmalar yaptı. Belediye, yol çalışmaları, karla mücadele ve bu çalışmalar için alınan araçlara yıl içerisinde 172 milyon TL yatırım yaptı.

Avrupa Yatırım Bankası’ndan TANAP’a finansman desteği!

Avrupa Yatırım Bankası (AYB) Başkan Yardımcısı Pim Van Ballekom, TANAP için 1 milyar Euro’luk finansman desteği istendiğini ve bunu aşama aşama sağlayacaklarını söyledi.

Van İpekyolu yatırım Haberi

Van İpekyolu yatırım

Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından, eski araştırma hastanesi yeri ile Zaferler İlk ve Ortaokulunun yanındaki alanda park ve sosyal yaşam merkezi yaptırılacağı belirtildi. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla yapılaması planlanan park ve sosyal yaşam merkezi alanlarını inceleyen İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, çalışmaların en kısa zamanda başlayacağının müjdesini verdi. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, "Bizler bundan bir ay önce Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Gülşen Orhan Hanımefendinin aracılığıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Beyefendi ile bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantıda bizler İpekyolu ilçemizin ihtiyacı olan iki önemli projeyi kendilerine sunduk ve bu projelerin gerçekleştirilmesi noktasında belediye başkanımız onay verdi. İnşallah kısa süre içinde iki projemizin de yapımına başlayacağız" dedi.


Birinci...